Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

18. kolo

Concordia je prošla kroz Klaku odnijevši samo 2 boda limačima. Obje generacije remizirale su 1:1, dok su zagići 02 pobijedili 2:1, a mlađi svojim fanovima priredili pravu golijadu od 13:0. Pioniri 99/98 pobijedili su Rudeš 3:1.
Ulazimo u samu završnicu ove sezone. Malo ćemo provjeriti tablice i vidjeti kakvi su nam izgledi za krajnje rezultate.
Mlađi pioniri 99 trenutno su na samoj sredini tablice. Očekuju ih još ZET, Trnje, HAŠK i Dragovoljac kojima su na jesen uzeli 8/12 bodova. Budući su pioniri 97 na dnu tablice, trebalo bi ponovo svakako i obavezno uzeti što više bodova jer će se u ovim posljednjim metrima odlučivati o ispadanju iz 1. ZN lige ovih generacija, a eto ove godine smo, novom stručnom strategijom, i mi među 4 kandidata.
Među limačima i zagićima samo je minimalno bolja situacija. Ukupno su također na 10. pretpretposljednjem mjestu, ali imaju malo veću bodovnu razliku pa im nije baš tolika panika za ispadanje. Za sada. No situacija ni izdaleka nije opuštajuća pa treba zapeti iz sve snage protiv Trnja, Španskog, HAŠK-a i Dragovoljca.
Limači su u svakom slučaju u najnezavidnijem položaju jer su svi njihovi idući protivnici bolje plasirani od njih, ali posljednjim dvjema izjednačenim utakmicama pokazali su da bi, uz malo više ofenzivnosti i konkretnosti, mogli iznenaditi. Mlađi limači u jesen su dobili trojicu od ovih protivnika, no svoj sadašnji rang 7. mjesto neće moći značajnije popraviti. To vrijedi i za starije zagiće, dok će nas definitivno najviše razveseliti naši najmlađi pikavci. Oni su jedan od kandidata za drugo i treće mjesto, a možda najviše uzbuđenja donijet će utakmica protiv Španskog, koje im puše za vrat sa četvrte pozicije i 9 bodova zaostatka.
U ponedjeljak je 4. po redu selekcija 99. godišta.

Post je objavljen 12.05.2011. u 15:46 sati.