Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moresnova

Marketing

Adrian, izumitelj sigurne hodalice-auta za bebe

Kad smo bili kod prijateljice njena beba od godinu dana je bila u hodalici i to se jako svidilo Adrianu.
Na putu do doma rekao mi je da bi i on tija kupit za seku hodalicu al sam mu rekla da to nije ni on koristija a da nece ni njegova seka jer je dosta nesigurno i jako puno povreda se desi bas kad je beba u tome jer se lakoprevrne.
Kad smo dosli doma malo se zamislija i onda je trazija da mu dam bili papir ( kojeg je bas za pegulu nestalo pa sam mu dala crveni.
Sija je na podu u dnevnom boravku i poceja crtat.

-Mama, jel znas sta crtam?
-Auto!?!
-Ne, ja cu napraviti sigurnu hodalicu-auto za moju malu seku tako da nece mog past i ozlijediti se.

Ovde je propela koja se uvlaci i izvlaci...

...ovde su kajisi za zavezati se... ovde je staklo tako da ona moze viditi vani... ovde je druga propela sa strane kad oce skreniti...(Adrian je sa velikim entuzijazmom objasnjava svaku cjev, motor, propelu i nacin funkcionisanja)

-A mama, ovo ce moci ici i na daljinsko upravljanje pa ce moci sluziti i maloj djeci koja ne mogu hodati jer su hendikepirana.

Adrian pokazuje seki nacrt svog izuma.

danasnji nastavak...
U velikom shop centru u gradu odrzava se ovu sedmicu "festival" znanstvenika i naucnika iz raznih podrucja a sve pod parolom da se razvija kreativnost i pronalazenje rjesenja za probleme.
Uzela sam Adriana na kraju nastave i otisli smo u taj centar.Kad smo nasli odgovarajucu osobu ( auto-mehanicarski centar) Adrian ga je pitao za misljenje vezano za njegov "projekt" i usput mu je rekao da on misli montirati i zracne jastuke sa strane da stiti od udarca ako se prevrne.

Covik je ozbiljno pricao i diskutirao sa Adrianom i na kraju mu je pohvalio rad pozelivsi mu sricu u nastavku projektiranja.

Naisli smo i na izlagace sa tehnickog fakulteta pa je Adrian pokazao svoj rad i jednom od izlagaca koji je takoder, vrlo ozbiljno pogledao rad, dao neke savjete u vezi motora i propele i jako pohvalio naseg malog pronalazaca.

Pun ponosa pazljivo je stavio svoj rad nazad u svoju fasciklu.
thumbupwave

Post je objavljen 12.05.2011. u 10:49 sati.