Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zlicaodopaka

Marketing

Jedan od onih dana :-))

Znate li one dane koje je najbolje prespavati? Pokriti se plahticom preko glave, ušuškati, isključiti sve oblike komunikacije, uzeti neki hiper-sladunjavi ljubić, kilu čokolade, par boca vina i šteku cigareta :-)). Digresija: Pretjerala sam popisujući za dušu neophodne stvari. Ali, cijela poanta i je u pretjerivanju. Mom :-)).

No, provesti dan u krevetiću. Kakve sam sreće, strop bi mi opao na glavu :-)). Kaj ne bi bilo prvi puta. Prošli puta nije bilo na glavu, ali mogu to smatrati upozorenjem :-)).

Provela bih dan u krevetiću (opet ja tupim svoje :-)) ), ali T-koma me ometala. Pretpostavljam da me obavještavaju kako mi se svota fon računa uduplala u usporedbi s prošlim mjesecom pa imam čak 3 kn za platiti, umjesto uobičajene kune i pol. Živjeli automati :-)). I zato me bude u 2 popodne -duboki uzdah-.

Je l' mogu ostatak kaj sam izvela u ova dva budna sata opravdati naglim buđenjem –trep trep trep-. Sad slijedi malo posipanja pepelom. Neugodna sam osoba. Trudim se ne biti, trudim. Ne uspijevam. Stvarno bih voljela biti Melanie Hamilton, Fanny Price, Proustova mama, baka, bilo koji divni ženski lik. Usput, zakaj nema divnih muških likova?

(Ovo zahtijeva novi papus. Duboke isprike svima koji me čitaju, malo sam nepovezanija nego inače :-)).) Lijepa književnost je prepuna fino odgojenh dama, prelijepih manira, čistih misli, bez tračeva, zlobe i inoga. Gdje su takvi muškarci? Jedini koji mi pada na pamet jest Teo Sandoval iz I dođe ljubav i Belong to me. Zar je jedini? Ili nedovoljno čitam?

Koliko se mogu sjetiti, čak i u naj-hard-core-ljubićima, On je neugodan. On njoj prigovara, svađaju se, razvija se privlačnost iz tih sukoba bla-bla-bla. Po mogućnosti ima neku ljubavnicu, bivšu, nekaj protiv koga ili čega se Ona mora boriti i što mora tolerirati. Ima li kakva knjiga gdje je Ona nemoguća, a On trpi sve zato jer je dobar, fin, krasan, pravi Damac? Ako ima, hitno trebam :-)).

Daklem, kišni dan, buđenje, odlazak po cigarete baš kad je počela kiša u trenirci čije su nogavice mrvicu preduge, tako da su osim preduge postale i premokre :-)). Nisu li to dovoljni povodi i isprike za moje neugodno ponašanje? Jesu, zar ne :-)). Ali, sve kaj sam izvela, izvela sam prije toga. Ovo nabrojeno je samo šlag na torti :-)).

Na šlag dolaze čokoladne mrvice :-)). One su me konačno nasmijale i pokazale mi koliko sam komična u svojoj pretjeranosti. Mrvica je bio neki bezvezni nick koji je osjetio potrebu komentirati sve kaj sam izvela danas (danas je počelo poslije ponoći i još traje :-)). Koliko ću još zagrada ubaciti :-)).) Dobro, nije baš sve komentirao, najgori dio se ne usudim priznati, fakat sam pretjerala :-)). Nasreću, nedjelja je. Da nije, dobila bih otkaz, zato jer sumnjam da bih se na poslu ponašala umjerenije :-)).

I tako ja pretjerano otkantam nicka i počnem se smijati. Sama sebi :-)). Čime nisam uopće dotakla prethodno izvedene bisere, ali sam barem bolje volje. Ostatak će pričekati koji dan, možda dođem k pameti. Jest da će mi prije strop pasti na glavu, ali u nadi je spas :-)).

Pokrivena plahticom po glavi :-)) ...
Pokriven treba uvijek biti :-)) ...
U tome je sve, početak i kraj :-)) ...


Post je objavljen 08.05.2011. u 16:29 sati.