Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/neasims3

Marketing

Naj Free Kupaonice 2011


Kupaonica se može smatrati jednom od najtežih prostorija za uređenje. U ovom postu ću vam dati nekoliko dobrih primjera i ideja za vašu idealnu kupaonu.
Ispod svakog primjera imate i link do downloada
Moderan izgled kupaonice možete postići izborom boja. Ovdje vidimo Crno bijelu kombinaciju i oštre linije. Nasuprot kubičnom dijelu ostalog namještaja ogledalo je razigrano i nepravilno poslagano čime se postiže savršeni kontrast.
Ovu kreaciju možete pronaći na TSR stranici (Free/Potrebna registracija).
Link do kreacije: TU
Ako imate dovoljno veliku kupaonu idealne su okrugle ili ovalne kade. U ovom primjeru vidimo i kako se može postići razigraniji izgled jakim bojama. Žarke boje osvježiti će ovaj prostor i učiniti ga veselijim i sretnijim mjestom.
Link do kreacije: TU (Tsr/Free/PotrebnaRegistracija)
Još jedan primjer vrlo moderne kupaone. Vidimo iznimno modrne zidne drvene ormariće u kombinaciji s bijelim pločicama.Slika govori miliun riječi pa boje da šutim i pustim vas da uživate ;)
Link za preuzimanje: CasasSims (Free/PotrebnaRegistracija)
Od svih stranica odgledanih za vrijeme ove potrege mora se priznati da Simcredible ima najveći i najbolji izbor. Ako ste u potrazi za savršenom kupaonicom ovo je definitivno stranica na kojoj možete početi vašu potragu.
Uživajte u Simcredible designs stranici :) (Free)
I na kraju da vas podsjetim na jedan jako bitan detalj-a to je naravno dekor :) Sitne stvarčice koje daju na realnosti igre. Njih nikako nemojte izostaviti. Ove sitnice iz primjera također možete pronaći na Simcredible stranici i naravno sve su besplatne.

Nadam se da vam se sviđa moj izbor naj kupaonica za sims3 :) Enjoy ;)
Copyright © NeaSims3;2011
Zabranjeno kopiranje i objavljivanje ovog posta na drugim blogovima,forumima i stranicama Dopušteno jedino ako se napiše da je s ovog bloga i doda moj link. U suprotnom prijavljujem administratoru


Post je objavljen 24.04.2011. u 14:02 sati.