Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> JINX - PROMOCIJA LPa I PREMIJERA SPOTA <<<

Odlični Jinxi svoj novi uspješni album Diksilend, jučer su publici predstavili i u vinilnom izdanju. LP, na kojemu se nalaze sve pjesme sa istoimenog albuma kao „Na zub su me uzeli mama“, „Da smo se voljeli manje“, „Čuvaj me, ne daj me“ i bojni drugi, od jučer možete potražiti u svim Dallas Music Shopovima.

Jučerašnji dan Jinxi su posvetili fanovima, sa kojima su se družili untar Dallasovog shopa u Teslinoj 16, ali i prijateljima i medijima kojima su kasnije u odličnoj atomosferi kluba Kota bar u Medulićevoj predstavili svoj novi videospot za pjesmu „Čuvaj me, ne daj me“. Videouradak djelo je redatelja Andreja Korovljeva, te ga je jučerašnja publika jako dobro prhivatila. Zanimljiva je informacija, da je u spotu glumio veliki broj prijatelja benda, koji su i jučer bili prisutni na promociji, te je i time oduševljenje u Kota baru bilo tim veće.

Odlično raspoloženi Jinxi, odlično raspoloženo društvo, odlična glazba, odličan LP već višestruko od struke priznatog albuma „Diksilend“, odličan video spot odlične pjesme „Čuvaj me, ne daj me“, bili su i više nego dovoljan razlog da se društvo i bend zabave do sitnih jutarnjih sati.

Spot ćete premijerno vidjeti 09.05. na MTV Adria.

Jinxe ovaj vikend možete vidjeti u klubu Quasimodo u Splitu, 06.05. u zagrebačkoj Tvornici na koncertu Eargasam ...



Post je objavljen 21.04.2011. u 13:09 sati.