Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/narodnapolitika

Marketing

SPIGARYUS VOX POPULI

Tri sata.
Tri fakin jebena sata.
Tri anbelivbl fakin jebena sata.
Koji sam ja majmun !

Po stolu razbacana arhiva iz dnevnih novina, puste knjige, knjižica o 40 godina izdavanja Zagora u Hrvatskoj i nakon tri sata nastane epizoda za koju je moj kolega rekao da je nešto najbolje što je ikad pročitao u životu.

A pročitao je luđak kompletnu 'Dinu'.
A nije bila za lektiru.
On i Arthur Clarke (+).

E sad, urednikov možđić (mozak odmila) je premali da bi shvatio koliko je truda uloženo da bi se dokazalo da nacionalizam plane najčešće kad je gospodarstvo u totalnom kaosu i kad se većini krvožedne stoke ne da više raditi, ali…. Vi, vjerni obožavatelji.
Sramota!
Da Vas toliko ne volimo poslali bismo Vas u trokurac.

Ali zato je kviz o kurcu naišao na lijep odjek ili kako je to fino objasnio moj prijatelj Govnjarević:''Koga briga za inflaciju 80-ih, daj ti nama pičaka, sisa, guzica i kuraca i sreći nema kraja.''

Da se sad ne cerim napisao bih ponovo….
Sramota!

Pošto nas, brižne, jako rijetko kritizirate mi u biti nemamo pojma dal' je Vama 'SPIG' stvarno zakon ili se samo pravite.

Kako bi malo razbili tu nedoumicu donosimo Vam dojmove iz telefonskog razgovora s jednom našom vjernom obožavateljicom iz Rijeke , osrednje velikih grudi i male čvrste guze, koja je u najboljoj namjeri iznijela par kritika na naš račun. (Dušo, pozdrav!)

Kao prvo rekla je da nju 'SPIG' strahovito podsjeća na infantilnu (ona je, doduše, rekla 'dječju', al' me to sram napisat') verziju 'Ferala'. (Hvala, hvala!)
Onda nam je savjetovala da prestanemo imati stav ciničnih gadova jer je više nego očito da smo nježne dušice i da takav stav odbija ljude (To nam je isto jako drago! Zato to i radimo! )
Onda nam je rekla još da prije ili kasnije moramo početi čitati blogove drugih ljudi ako želimo povećati auditorij (Joj supeeer ti je blog o tome kako si prekinula s dečkom koji te analno prevario s krepanom kobilom, poviri, molim te, na 'SPIG'… Ma mr'š !!!)
Onda je rekla da prestanemo daviti s partizanima i ustašama jer je to prešlo granicu dobrog ukusa .
Rekla je još da previše psovanja djeluje prilično nezrelo (he, he…četiri krvave kurčine ).

I za kraj nas je najviše razveselila dodavši da je priča o Giordanu Brunu nešto najbolje što smo ikad napisali i da smo prva liga.

(Još je dodala i ono da je šteta da čamimo na blogu.hr i da bi neke tekstovetrebali poslati na…bla…bla…bla…zijeeeeev…kurac…palac…a kome 'ćerce? Vjesniku? Smokvinom listu?Glasu Koncila?Narodnim novinama?).

Jedna nam je gospođa (da, da, čitaju nas i gospođe i to profesorica književnosti, a nije smišna mala iz Trogira) rekla da prestanemo gledati na prošlost kroz prizmu te neke kenjkave nostalgije i baš radi nje smo izbacili 'Zagora i nacionalno pitanje' da vidi žena i naše drugo lice.
Jebo te, koja epizoda !

Upili smo sve što ste pričali i obećavamo da ćemo se popraviti.
Evo, na primjer:

Sjede, daleke 1986. špic goli u kadi dopola napunjenoj vodom ustaša i partizan i slušaju 'Wham'.
Jedan prdi, a drugi mu ljubi mjehuriće…


Svakodnevne višestruke orgazme sa ritmičnim kontrakcijama karlice
Želi Vam
'SPIG' !

P.S. A najviše me raspalilo kad smo pripremili originalno iznenađenje za našu nenadjebivu Wind, a oni papci iz freemaila ugasiše 'SPIG'-ov mejl i sad nemamo njenu adresu.
Morat ćemo je opet aktivirati, ali to će napraviti moj kolega jer ja još uvijek spadam u luzere koji šalju čestitke za Božić.(Mirko)(pazi metak).

PET MINUTA KASNIJE....

Wind (i, normalno, troje najbržih), postupak znaš.
Cijenjenu adresu ostavi na spig-cro@net.hr

Premještamo se s monitora na zvučnike.
Pa kako...









Post je objavljen 15.04.2011. u 20:40 sati.