Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toxycat

Marketing

-Okoš Bokoš Presuda-

DAN PRVI

Rosa, Anđa i ja,tu narečena Manda, zapale smo kod suca na klupu.
Tužija nas amnestinternašjonal za " udruživanje u zloč'načku organizac'ju s ciljem da vratimo svoj vrtal i pri tom protjeramo Milic'ne kokoše i pivca" . Pod drugu točku nam metilo da smo planirale i sprovele progon kokoša koristeći se pri tomen nedozvoljenim srecstviman i gazeći jaja koja su ostala u vrtlu kad su Milcne kokoše u neredu i brezglavo napušćale vrtal !
I ka treću točku nam metilo da je naša akcija "Metla" nezakon'ta jer da nismo kontrolirale i metimo reć nadzirale kud leti perje!
......... Izjavile se : Nismo krive časni sude!

DAN DRUGI

Unajmile odvitnika, plat'le i mučale na klupi, dok je tuž'telj mekeća svoje i dovodija svidoke, a mučale i dok je naš mekeća i dovodija svidoke.
... Bože tebe nismo skuž'le šta je tuž'lac nabaja.

DAN TREĆI

Završ'lo suđenje! Sudac zđutla onu perušinu na glavi,one halj'ne i o'šo nazad da će izist tvrdo kuvano jaje i donit presudu!
Vratijo se!!! Donijo presudu ali ga stomak boli od jajeta što ga je izija, pročitaće sutra !


DAN ČETVRTI

Digle se s klupe da nam pročita šta je naškraba.

Gore narečena Manda : Krivi ste jer ste se dogovor'le sa druge dvi dašte istrat pivca Milu iz vrtla. Skupa šnjim su pobigle i Milicine kokoše skačući priko ograde te su te iste kokoše skupa s Milicom oštećene timen što su u straju gubile perje i gazile priko jaja. Udružile ste se u zločna'čki pothvat koji ste kovale u Anicinoj kući,ali je ona umrla pa je utekla ljuski pravde, ovaj Bogsmenom, ruki pravde !
Na narečenom sastanku ste sve kokoše zvali imenom kokoš, što nije u skladu sa pozitivnim propisim o diskriminaciji peradi. Umisto "treba is'trat kokoše" trebale ste navest svaku kokoš poimence da se lipo zna i razdvoji koja je kokoš manje srala po vašem vrtlu, a koja više. Vaša nesrića je što je sve to lipo zabiljužija Aničin mali koji je tek poša u školu pa voli škrabat, a njegova nesrića je što mu je to maznija Milicin mali i pokaza sudu. Koji vas je đava natanta da zapisujete sastanak? ! khm khm..da se ne udaljavamo previše od teme iđemo dalje.
U akciji Metla, nezakonito ste i prekoviše po svom vrtlu vikale iiiiš iiiiiš, od čega je jedna kokoš izgubila tri pera na gujci i dva na livom krilu.
Undak, dokazano je još da ste mogli, a niste sprječili gaženje jaja u vrtlu kad ste jednom vrat'li nazad svoj vrtal !
Nije vam opravdanje šta su dica jedva dočekala da se sve to završi jer im je dopizdilo slušat ruganje Milicine dice pa su u slavlju dikod nagazili jaje. Tribalo je vodit računa i uć u taj dil vrtla ka u kazalište jerbo su te kokoše inače sklone operama i kokodakanju opernih arija.

Uglavnom da sud ne dulji, gore narečena Manda i Anđa su krive po svim točkama optužnice,a Rosa nije jer nije bila kod Anice na kavi, brez obzira što je i ona viknula iiiš par puta nje nema u biljužnici nega samo u akciji.

I na kraju sud je kons..konsrten... konstreni...jeba majku koja je ovo rič ..k o n s t e r n i r a n vašim ponašanjem i nadasve vašim zdogovorom da istirate tuđe kokoše iz svog vrtla, a da niste pitale seockog starješinu, rećemo metnimo, mene, kako ćete vi to izvest i smiteli, nego ste sve uradile same brez muške pametne glave! E kad je tako i kad niste ni jaje ponud'le, nego ste sve same uradile, sad ćete dobit ozbiljnu presudu.

Sud daklem donosi ovu važnu presudu :

- OKOŠ BOKOŠ PRDE KOKOŠ PITA MAJA KOL'KO ĆE MANDA JAJA..... SUD KAŽE 20!

-OKOŠ BOKOŠ PRDE KOKOŠ PITA MAJA KOL'KO ĆE ANĐA JAJA....... SUD KAŽE 15!

Sud se raspušta ! ... Bož'jeg ti Milice od kad su ti ova jaja, stomak me od jučer boli,da mi nisi rod'ca i ti bi u zatvor.










Post je objavljen 15.04.2011. u 16:50 sati.