Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> PADRE aka FATHER Koncert u Hard Place-u četvrtak, 14.4.2011 <<<

Ovog četvrtka, 14.04. po prvi puta u klubu Hard Place zasvirat će fenomenalni riječki Father – ovoga puta pod imenom Padre.
Kada sviraju „sakriveni iza imena Padre“ onda to znači da Father sviraju top svjetske hitove najvećih bendova od devedesetih pa sve do danas – Metallica, U2, Nirvana, Sistem Of A Down, Queens Of The Stone Age, Red Hot Chili Peppers, Lenny Krawitz, The Ramones, The White Stripes, Rage Against The Machine, Pearl Jam, Green Day i još mnogi drugi.

Članovi benda su potpuno isti kao i u Fatheru - Mihael Prosen (vokal, bas gitara), Davor Tomić (gitara, klavijature), Franjo Jardas (bas gitara, vokal), Dario Pažanin (gitara, vokal) i Marko Jurić (bubanj), a dobro znamo da su oni vrhunski zabavljači i uigrana ekipa koja je prošla Hrvatsku uzduž i poprijeko, a sa svojim matičnim bendom Father svirali su čak 4 turneje po Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Austriji i Italiji te svirali sa velikim rock imenima kao što su Korn, Sisters of Mercy, Anthrax i Skunk Anansie, a uskoro će zasvirati i sa Apocalypticom.
Njihov album „One Eon“, koji je nastajao pune 3 godine pokupio je sjajne kritike, a novi singl „Venus & Mars“ i video spot imaju premijeru ovih dana, a usput će se pojaviti i na prvoj hrvatskoj hard & heavy kompilaciji.
No kako to izgleda kada se dečki iz Fathera opuste i zasviraju onu glazbu koju vole slušati provjerite ovog četvrtka u Hard Place-u od 20 sati uz ulaz od 20 kn (50% popusta za članove udruge DDRNR)

Uz zagrebački koncert, s dečkima se možete družiti isti dan na snimanju emisije Garaža na HTV-u od 17:30h. Sve što trebate je poslati svoje ime i prezime na info@fatherband.com i potvrditi dolazak.


Post je objavljen 13.04.2011. u 16:03 sati.