Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prirodnakozmetika

Marketing

Trikovi za njegu kose...

Trikovi za njegu kose

Osvježite kosu prirodnim preparatima od svježeg voća i povrća. Zahvaljujući hranljivim sastojcima koje sadrže i pravilnoj primjeni ovih preparata, vaša kosa bit će sjajna, meka, bujna i što je najbitnije zdrava.

Prirodni šampon od jaja.

Vratite svježinu i mekoću suhoj kosi s oštećenim krajevima prirodnim šamponom od jaja.

Pomiješajte dva žumanjka, jedan limun, bjelanjak, sok od jednog limuna i jednu žlicu maslinovog ulja. Ovaj šampon umasirajte u kosu i dobro isperite.

Pivo za oblikovanje

Ako imate bujnu kosu i želite je smiriti, ne morate koristiti gelove za oblikovanje kose koji mogu izazvati perut. Idealno rješenje za vas je pivo koje će na vašu kosu djelovati kao blaži gel, a pri tom će je i njegovati, jer sadrži sve potrebne hranljive tvari.
Kosu operite šamponom i isperite, pa na mokru kosu sipajte pivo koje ne trebate ispirati.( meni osobno pivo jako smrdi, ali za prave muškarce koji ne vole gel idealno ;).

Med i ocat za volumen

Med i ocat ojačat će korijen vaše kose i dati joj volumen. Žlicu meda i žlicu octa stavite u pola čaše mlake vode, dobro promiješajte i stavite u bocu s raspršivačem.
Opranu kosu prosušite ručnikom, poprskajte pripremljenom mješavinom i umasirajte u kosu da bolje upije.
Nemojte ispirati kosu, samo je isfenirajte.Voda njeguje kožu i održava vas u formi i izvana i iznutra.
Ljeti obavezno pijte dvije-tri litre vode na dan i priuštite sebi s vrijemena na vrijeme opuštanje uz preparate s mirisom mora.


Post je objavljen 10.04.2011. u 09:01 sati.