Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toxycat

Marketing

popisivači, ankete i srećonoše

Jel' to samo meni ili mi se čini da smo u zadnje vrijeme na svačijoj listi...
Muči me strka oko ovih popisivača brate.. pitat će ovo, ono i dobro je dok me pitaju kako se se izjašnjavam u vezi nečega, tu nemam problema, znam što sam..ali Bog me ubija ako mogu riješiti dilemu oko,naprimjer, kužine.
Koliko kvadrata? ..Pa ne znam, moj dnevni boravak i kužina su spojeni i šta ću sad !?!
Žicam muža da mi kaže kolika nam je kužina, on kreči pa je prepsova svaki kvadratni metar,ako tko zna,super power zna :)))
E,ali dok čekam popisivače, razmišljam na koliko ću to lista pizda mu materina doć !
Znam da sam na nečijoj listi za "Prosipanje Pameti i Davanje Mišljenja", jer me svako toliko pitaju za mišljenje o duhanu i duhanskim proizvodima (gdje sam nažalost stručnjak)...pa onda o vladi i strankama, (tu se osjećam samo kao jebena stranka) pa onda o tisku i elektroničkim medijima (u tome sam polovična)..
Ti razni Pulsevi koje mjere "bilo" stanovništva su nešto rijeđi pa stoički otrpim anketicu,koja se redovito prometne u anketurinu..
I dobro bi još podnila te rijetke "upade" ali ova zadnja kategorija -Srećonoša, e ti su mi dragi brate...
Razumijem da je ok raditi pošteno svoj posao, za razliku od krasti naprimjer, ali čim preko telefona čujem " Naš kompjuter je izbacio upravo vas! Osvojili ste večeru za dvoje !" meni se spusti mrak na oči i da mi je onaj Puls pri ruci,imao bi šta izmjeriti....
To koliko vas i u koje ure zovu i obasipaju "srećom neviđenom" je čudo! ...Preskočila sam toliko poklona koji će mi biti "uručeni na večeri" da se zapravo pitam kako već nisu digli ruke od mene nezahvalne. Imam dojam da oni imaju jednu listu koja kruži i oni kolegijalno razmjenjuju svoj popis "Idioti Koji Ne Spuštaju Slušalicu Odmah."
Došlo je to čak toliko daleko da su kad bi se koje dijete javilo, tražili da im kaže kad će se mama i tata vratiti doma,a onda bi se "naručili" da će zvati ,recimo u 20 h .... ? ! ? ... Nakon što sam djeci održala (ljutu) lekciju o davanju ikakvih podataka, uspješno ,obiteljski eskiviramo "sreću"
Cure jesu velike, i glas im zvuči ozbiljno pa su se ušemile da odmah kažu -ja nisam punoljetna! A na pitanje kad se roditelji vraćaju jedini odgovor je -ne znam.
Uglavnom,vjerujem da su mnogi od vas doživjeli ovo o čemu pričam pa sam htjela reći da ne postoji potpuno učinkovit način da se toga riješimo.... ali mi se jako svidio način iz serije Seinfeld , kao odgovor anketaru :
"Oprostite sad mi nije zgodno,ali ako mi ostavite broj SVOGA kućnog telefona, ja ću nazvati vas pa da vidimo kako vam se TO sviđa!"













Post je objavljen 12.04.2011. u 10:30 sati.