Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> Father ''Venus & Mars'' - premijera spota! <<<

Premijera spota "Venus & Mars", novog singla s aktualnog albuma ''One Eon'' benda Father zakazana je za ponedjeljak 11.4.2011. točno u podne na T-portalu!

U priči o borbi između doba i zla sudjeluju neki zaista zanimljivi pojedinci.
Posebnu čast bendu je iskazao poznati hrvatski glumac Alen Liverić (Transatlantik, Ničiji sin, Duga mračna noć), ne dvojeći ni trenutka želi li sudjelovati u snimanju ovog video uratka.

''Dečki su sjajni i rade odličnu glazbu, a takve riječke glazbene priče treba uvijek podržati'' - rekao je Liverić.
Kako je scenarij zahtijevao različite interpretacije raznih karaktera, poznatom riječkom glumcu pridružili su se i odlična Anastazija Balaž-Lečić, te ''buduća zvijezda hrvatskog i svjetskog filma'', kako naglašavaju dečki iz Fathera, mladi Filip Krasny u ulozi Alenovog sina.

Redateljske palice prihvatio se Igor Modrić, iskusni Riječanin sa više od 400 ostvarenih videospotova, a zanimljivu priču kamerom je zabilježio Robert Kalčić, uz asistenciju light majstora Svena Jelovića.

Kako je ispričana priča o Veneri i Marsu, dobru i zlu, pogledajte premijerno na T-portalu u ponedjeljak 11.4.2011.u 12 sati!

Na aktualnom albumu ''One Eon'' radilo se je ukupno 3 godine, ali uloženi se je trud, sudeći po reakcijama publike i kritike, uistinu isplatio.
U šali su dečki iz Fathera rekli da im se čini da se album više sviđa kritičarima nego njima samima.

O ''One Eon-u'' su rekli:

'One Eon' je fenomenalan album za svakog ljubitelja metal glazbe iz bilo kojeg djela svijeta. S novim albumom, svijet je njihov!
- Dubravko Jagatić, T-portal

Kao žanrovski proizvod prvorazredne kvalitete posve usuglašen s globalnim standardima – One Eon riječkog Fathera apsolutna je blagovijest za sve ljubitelje metala. Od srca preporučam.
- Zlatko Gall, Slobodna Dalmacija

Glazbeno, Father zvuče teško poput dizelske lokomotive čiji su klipovi savršeno podmazani te poput strogo kontrolirane eksplozije kojom dinamitaši ruše stare zgrade ne bi li na ruševinama podigli nešto bolje. Originalno i prepoznatljivo.
- Aleksandar Dragaš, Jutarnji list

Svjetsko, a naše!
- Zoran Baljak, Novi List

Najbolji hrvatski metal album svih vremena. A možda će i tako dugo ostati. Na vidiku nema nikoga. Samo jedan eon.
- Terapija.net

Father se iznova dokazuje kao beskompromisan svirački band koji je u stanju napisati pjesme sa glavom, tijelom i repom. Album za novu alternative/metal/rock generaciju.
- Mixer.hr

Diskutabilno je da li bi za Father išta značilo da su iz nekog drugog kutka svijeta, za ovako kvalitetan i vizionarski bend zbilja nije bitno od kuda dolaze.
- Cmar-net.org (Croatian metal and rock)

Father su se vratili u maniri pobjednika i stvaralaca, a ne kao slijedbenici glazbenih trendova. Genijalnost i jedinstvenost je doista u detaljima, a njih ovdje baš nikako ne fali!
- Sandi Sadar Šoba, Rockline.si


Također, bend poziva sve zainteresirane za sudjelovanje u javnom snimanju glazbene emisije "Garaža" na HRT-u da se jave i prijave na info@fatherband.com. Dečki su gosti emisije u četvrtak 14.04.2011., a o datumu emitiranja "Garaže" kao i o datumu i mjestu premijere novog spota možete uskoro više saznati na www.facebook.com/fatherband


Post je objavljen 08.04.2011. u 14:38 sati.