Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toxycat

Marketing

D Ormar

Čitala sam jučer članak o najsretnijim roditeljima. I vidim da je istraživanje pokazalo da su roditelji sa dvije djevojčice najsretnija kombinacija? ! ... One se ne svađaju, one dijele, one su ključ za idiličan život i obiteljsku harmoniju? !
He he, jesu i ovi znanstvenici neka čudna sorta, ne znam di pronađu "testirane subjekte",ali kod mene sigurno nisu bili!
Ja bih ih dovela kod sebe kad moje tinejdžerice "zarate" pa da malo vide kako "idila i harmonija" izgledaju izbliza.
Kažu kako svatko svoju muku muči, i svoje bitke vodi. E pa u našoj kući se bitke vode za : rabatinke, majice i kozmetiku.
Jedna skuplja novce, kupuje i čuva, druga lovu troši i posuđuje svoje (a bogme i tuđe) stvari komu god zatreba...
I eto ti rata! Prva ne da svoje, druga hoće njeno pa po kući odzvanja : di su mi rebeeeeeeeee, di mi je ona crna majica, škrticeeeeeee, mama reci joooooj, ko mi je uzeo šminkuuuuuuuuuu blabla
Došlo je do tud da je ormar mlađe kćeri dobio lanac i katanac!
Ali roba je i dalje misteriozno nestajala i materijalizirala se u drugoj sobi nono
Dok nismo otkrili da je nastradala pozadina ormara. Džaba ti katanac kad je straga šperploča, brokve nisu bile nikakva prepreka.
I tako sam ja napokon odlučila stati tomu na kraj! (nakon što je zakoniti po stoti put rekao, poslije ću)
Kupila sam kutne metalne pločice i vide (šarafe, jel ) za njih i odlučila prekinuti rat jednom za sva vremena!
Dok je zakoniti gledao najvažniju sporednu stvar na svijetu ( Real M.- Totenhiem ) ja sam sređivala najvažniju sporednu stvar u kući. Nakon ure zakucavanja, zavidavanja, čekićanja i psovanja,uz jedan natučeni prst, mislim da sam uklonila sve povode "idile i harmonije" thumbup
Šta je u ovoj priči paranormalno? ... Pa ništa, osim što je zakoniti, kasnije u inspekciji, zaključio da ormar izgleda kao da su unutra zaključana 4 jahača apokalipse!!!
Doduše sin (on je najmlađi i nije idiličan) kaže da ona vjerovatno, u sobi noću, radi planove i nacrte- kako provaliti u ormar - ka u Oceanovih 11 ...
Dakle , ako tko od vas čuje da Fort Knox rashoduje sefove, javite mi smijeh

(evo i malog uvida u "idilu i harmoniju")








Post je objavljen 07.04.2011. u 00:39 sati.