Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosarkas10

Marketing

Dubrovnik u Dardi, Brođani u Dubravi

DANAS 3. KOLO LIGE ZA OSTANAK KOŠARKAŠA

DARDA - Uvodni dio Lige za ostanak nije dobro prošao za košarkaše baranjskog A-1 ligaša. Dvije utakmice, dva poraza, posljednji prošle subote na domaćem parketu protiv Kvarnera 2010 (75:78). Riječani su tako pokvarili domaću premijeru Senada Muminovića, ali večeras je prigoda za popravni.
Utorak je rezerviran za utakmice 3. kola, u kojem će Darđani ponovo biti domaćini. Vrijednosnice OS Darda u 19 sati dočekuju Dubrovnik, s kojim nemaju baš dobra iskustva ove sezone. Gospari su u oba dosadašnja dvoboja bili uvjerljivi (83:72, 99:88), ali riječ je o momčadi koja je Ligu za ostanak također otvorila s dva poraza. U Dardi vjeruju da će doživjeti i treći.
- Ako želimo sačuvati prvoligaški status, ne smijemo gubiti bodove na svom parketu. Nadam se da smo protiv Riječana ispucali bonus domaćih poraza za ovu sezonu. Pobjeda protiv Dubrovnika donijela bi potreban mir i samopouzdanje za sljedeća dva dvoboja, u kojima ćemo opet biti domaćini - kaže sportski direktor Renato Martinko. Protiv Kvarnera “brokeri” su imali previše oscilacija. Odličnih 15-ak minuta bilo je u sjeni lošijih razdoblja, što se večeras ne smije ponoviti.
Potpuno suprotno otvaranje ovog ligaškog dijela imali su Brođani. Dvije sigurne pobjede gurnule su momčad Dražena Brajkovića u mirne vode, stoga nije isključeno da se niz i nastavi na prvom gostovanju u Ligi za ostanak. Večeras (20,30) Brod Svjetlost igra protiv trenutno posljednjeplasirane zagrebačke Dubrave. U posljednjem dvoboju 3. kola sastaju se Kvarner 2010 - Trogir.

Post je objavljen 29.03.2011. u 13:28 sati.