Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/showtheory

Marketing

The big bang theory

Bok ljudi, danas cu pisati malo o seriji The big bang theory!!!

Kratak opis serije:

Humoristična serija u kojoj pratimo avanture i pustolovine četvorice prijatelja (Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz i Rajesh Koothrappali) znanstvenika/fizičara. Oni i nemaju neki društveni život, reklo bi se da i nemaju život izvan tog svog svijeta znanosti i znanstvene fantastike. No taj njihov svijet uzdrma atraktivna plavuša Penny koja se doselila preko puta Leonardu i Sheldonu.

Ona je potpuna suprotnost navedenoj četvorici, ne baš prebistra wannabe glumica. Kako će njena pojava utjecat na prilično ustaljeni i dosadan život četvorice prijatelja, pogledajte u seriji koja obiluje referancama na razne SF i fantasy serije i filmove. Serija je must watch za sve ljubitelje SF-a i fantasya, dok se ostalima može isto preporučiti kao dobar izvor zabave, iako možda neće shvatiti sve te silne geekish fore.

Uloge: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar
Autori i producenti: Chuck Lorre i Bill Prady

Do sada su izasele pune tri sezone, četvrta se jos snima, zadnja epizoda četvrte sezone biti će prikazana u maju ove godine i CBS je seriju obnovio za još tri sezone a ko zna mozda je još nakon te tri sezone obnove s obzirom na njenu gledanost i popularnost!

Slika i video:Post je objavljen 23.03.2011. u 18:10 sati.