Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> Vatra i Damir Urban snimili spot za singl Tremolo! <<<

Otkako se pojavio u radijskom eteru, ''Tremolo'', novi singl grupe Vatra izveden u duetu s Damirom Urbanom, sigurno se penje na vrhove domaćih top lista, a na Youtube-u preslušan je više od 27 000 puta u samo 3 tjedna.
Vatra je trenutno u studiju ''Pleasantville'' gdje sa producentima Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem snimaju materijale za novi album koji očekujemo u drugoj polovici ove godine.

Ovih dana završeno je i snimanje spota za Vatrin najavni singl ''Tremolo'', a režije se ponovo prihvatio provjereni redatelj Filip Filković Philatz (Hladno pivo, Gibonni, Lollobrigida...), koji je posebnu atmosferu pjesme uspio ''uhvatiti'' i prenijeti u vrlo zanimljiv vizual.
U spotu se, osim samih izvođača pojavljuju i fanovi koji su se odazvali pozivu za snimanje na Vatrinoj Facebook stranici.

Novi video spot za ''Tremolo'' je vizualna poslastica i drugačija ljubavna priča koja spaja elemente post-futurističnog underground kluba sa mističnim događajima koji odvijaju dok bend svira na stageu. Futurizam u samome spotu prikazan je kroz niz neočekivanih elemenata poput svjetlećih instrumenata, zanimljivih pojedinaca te pomaknute atmosfere.
Radnja spota je smještena upravo u klub koji svojom dinamikom i atmosferom dodatno naglašava ton i melodiju pjesme uz energičnu prisutnost grupe Vatra i Damira Urbana. Uz sve to, u spotu postoji i "drugačija" ljubavna priča koju pratimo od početka pa do kraja, sa mogućim sretnim završetkom.

Premijera spota uskoro!


Post je objavljen 22.03.2011. u 12:49 sati.