Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zenapomorca

Marketing

Me, Myself & Captain... spakirao kofer

Ma baš onako kako to i biva, prestala sam pisat blog. Iako nadobudno i sa puno elana ulazim u to stanje, još lakše iskliznem van. Prošlo je puno mjeseci i tri ugovora. Žena Captaina postala je prava žena. Onako, mislim po zakonu. Uskoro i mama... Ma sve smo mi stigli obaviti u svega par mjeseci a činilo se da će nam trebati godine.
Stigao je Captain kući na vrijeme i za vjenčanje. Ja sam odradila ogromni komad posla ali šta sam mogla. Vjenčanje je bilo prekrasno. Romantično, intimno i moderno. Okupilo se 60-tak nama najbližih prijatelja i rodbine. Tulum je bio za pamćenje a hrana za vječnost. Nakon tuluma lagano smo odbacili zimsku robu i spremili kofere sa laganim haljinama, lanenim hlačama i košuljama i odletjeli na Maldive. E to je raj na zemlji. Predivan Indijski ocean, tirkizne boje, lagune okružene koraljnim grebenima i pijeskoviti otok... Predivna mala kučica i svega par ljudi na otoku... Zaista jedinstveno i savršeno. Ali bilo je to početkom zime, sad već daleko, pomalo nostalgično venem za tim mirisima, okusima i bojama. Jer nigdje na svijetu plava boja nema taj ton kao na Maldivima.

Danas je Captain spakirao kofere i otišao. Ma ne od mene, na brod. Suza suzu goni ali moram, moram se smirit jer to i bebica tako mala ipak osjeti...Tek joj je 9 tjedana i još ne razumije sve što mama osjeća ali zna kad je mama tužna. Bit ću jaka...za nju...za bebicu!

Post je objavljen 20.03.2011. u 12:22 sati.