Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turopolje-mjesto

Marketing

Mala škola ribolova

ŠRK Ribomanija provodi program edukacije mladih športskih ribolovaca kroz MALU ŠKOLU RIBOLOVA pod nazivom « UDICOM PROTIV IGLICE ». Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane, a pogotovo roditelje s djecom koja imaju sklonosti prema ovom vidu športa te vole boravak u prirodi, da iskažu svoju zainteresiranost te se jave g.Siniši Kosu na broj mobitela 098/16 85 203 ili Email: srk.ribomanija@gmail.com

Program će se provoditi od 17. travnja kroz teoretsku i praktičnu nastavu gdje bi djeca stekla osnove ribičkih vještinana na ŠRC Jezera u Vukojevcu.

Svi sudionici dobit će u cijeni kotizacije ribolovni pribor, a tijekom izvođenja programa osigurana je užina. Po završetku edukacije svi polaznici dobivaju zahvalnice .

Uz ribički pozdrav BISTRO!
Veselimo se Vašem dolasku!

ŠRC Jezera - Vukojevac





Smještena su Donjem Vukojevcu (glavna cesta Zagreb - Velika Gorica -Sisak) nasuprot benzinske postaje.
Znači od metropole lagane vožnje 35 minuta i dolazite u pravi mali raj, iz V. Gorice 10-tak minuta a iz Siska 15 minuta. U ponudi je velik parking.
Osim samih jezera tu se nalazi i ribička kuća (drvena naravno i uređena u adekvatnom duhu).
Vlasnik uvjetuje kupovinu pića iako u ponudi ima i fine papice (od standardnog: čevapi, pastrva, fiš, srdelice a zna se okretati i gujda, piceki, janjac.....sve prema željama gostiju).
Ukoliko dolazite s obitelji za djecu su na raspolaganju igralište s ljuljačkama, vrtuljkom, klackalicom a svako dijete se razveseli kad ugleda ljubimce: pse, mačke, guske, koze, kokice....
Za samo pecanje na raspolaganju imate dva jezera oko kojih se okoliš održava tako da vam nisu potrebne sjekire, lopate i sl.
Od ribe možete upecati: amura, štuku, somića, šarana, tolstolobika i naravno babuške. Vlasnik vodi računa o redovitom poribljavanju.
Ako kojim slučajem malo jače "potegnete" i niste se u stanju vratiti kući - ima rješenje i za to - na raspolaganju su vam dva bungalova.
A ako pak želite organizirati kakvu veselicu (bilo koje prirode) sve šta je potrebno je dogovor s vlasnikom
(super je).
I najbolje čuvam za kraj: prema potrebi se na prilaznom putu spušta rampa i zatvaraju vrata šta vam jamči zagarantiranu privatnost.



Post je objavljen 19.03.2011. u 08:53 sati.