Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mi-gradimo

Marketing

Mali savjet

Ovaj post ću zapčeti s malim savjetom, kada se penjete na krov slikati kako su izveli limarske radove sjetite se napuniti bateriju na fotoaparatu headbang.
Dakle, kako nisam imao slika kako su izveli limarske radove arhitektica me je poslala na krov, nakon dosta muka popeo sam se i uspio slikati dvije slike kada se dogodilo to što se dogodilo.

Krov


Nadozid




Nastavljamo pregovore oko struje, najvjerovatnije ćemo izabrati Legrand, ali bez njihove dodatne opreme jer je užasno skupa. Primjerice WiFi uređaj koji se ugrađuje u Legrandovu kutiju košta preko 4000 Kn (bez PDV-a), a kupim običan Wireless za 260 Kn i stavim ga negdje ipod knaufa nitko ga niti ne vidi samo radi bez ikakvih problema.

Sutra bi nam trebali početi kopati za priključak kanalizacije i plina tako da bi uskoro trebao imati sve komunalne priključke u kući. Stavit ćemo ugradbene vodokotliće Geberit (najjeftiniji od 870 Kn + tipka za 170 Kn iz FeroTerma na akciji). Razlika između jeftinijeg i skupljeg (1400 Kn) je u tome što u skuplji se mogu ugraditi dodatni priključci za pranje i sušenje određenih dijelova tijela za koje smo jednoglasno rekli da nam nikada neće trebati. bang

PVC stolariju još nisu počeli ugrađivati, valjda će uskoro. sretan

Na nagovor arhitektice izolirat ću krovište odmah s 10-15 cm vune tako da nemam problema sa izolacijom. Ne bi trebalo biti nešto posebno skupo jer ne mislim odmah stavljati knauf već samo vunu i paropropusnu foliju. Nadam se kako ću pronaći spretnog i urednog majstora za taj dio posla.

Post je objavljen 16.03.2011. u 11:57 sati.