Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Odjave i najave

U nedjelju je završio turnir Teksta 2011. na kojoj su naši zagići osvojili prvo i drugo mjesto. U svojoj posljednjoj utakmici susreli su se jedni sa drugima. Ova utakmica, navođena dirigentskom palicom trenera Kale, završila je izjednačeno 3:3, što je rezultat koji je Studentskom gradu donio tek treću poziciju. U svakom slučaju: Bravo maleni! Osim na Tekstilcu zagići su ovaj vikend odrađivali svoje obveze i na TEŽ-u. Dubrava II pobijedila je Croatiu Sesvete 5:4 golovima Crnobrnje×3 i Poštolke×2, a 5:5 igrala sa ekipom Pandže (Poštolka, Benković, Urban, Srpak, Berišić). Za Dubravu I nemamo točne podatke, samo znamo da su Zelengaj dobili velikom gol razlikom.
Završio je i turnir u Utrinama. Naši mali zagići u zadnjoj utakmici su pobijedili Trnje 3:0 i tako osvojili četvrto mjesto iza Intera, Utrina i Dinama.
Idući vikend započinje proljetni dio prvenstva za zagiće, limače i mlađe pionire, no ovi posljednji već su u nedjelju protiv Jaruna odradili prvo kolo tako da idući vikend pauziraju. Pioniri 99. pobijedili su 3:1 golovima Vranjkovića, Statovcija i Mujkića, a pioniri 97. izgubili 1:4 (Berišić). Novost, i to velika, je da zagići i limači U NEDJELJU ugošćuju Kustošiju. Nadajmo se da je to samo iznimno ovaj vikend budući smo još lani, sjećate li se, oko ovog istog pitanja vodili bitku zbog obveze djece (baš zagića i limača) da prisustvuju jutarnjim nedjeljnim misama, a pogotovo limači koji su i prvopričesnici.

Post je objavljen 14.03.2011. u 15:24 sati.