Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tigress

Marketing

6. poglavlje

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje - Nekomercijalno - Bez prerada


Kucanje me trglo iz sna! Zar sam zaspala? Jutro je.

Sunčeve su zrake kroz prozor dopirale do mene. Grijale su kožu i slale pod nju neku pozitivnu energiju. Bilo je tako ugodno ležati u krevetu. Polako sam se podigla i ogrnula mantilom. Netko je uporno kucao. Viknula sam 'evo' i požurila pred vrata. Otvorila sam pažljivo, a Borna je uletio u sobu i podignuo me na svoje desno rame. Smijao se, a ja sam se smijala još više. Počeo me ljubiti, spustio me na hladne pločice i zagrlio me. Podigla sam se na prste. Smirili smo se.


- "Nedostajao si mi!"
- "I ti si meni, ali već je bilo kasno kad sam sve završio na poslu. Nisam te htio buditi."
- "Čekala sam te. Obećao si da ćeš doći!"
- "Bilo mi je teško samo pomisliti kako si lijepo zaspala čekajući me. Umorila si se, sve ti je novo... Htio sam da se naspavaš."
- "Neka ti ubuduće ne bude žao i nemoj željeti više takve gluposti. Bila sam pomalo tužna kad sam shvatila da nećeš doći..."
- "Ja uvijek dođem."


Ulovio me oko struka i ponovno me podigao. Zavrtio me pa sam s prestrašenim osmijehom skrila svoje lice pod njegov vrat. Mirisao je kao i obično. Kokosovo mlijeko na koži...

Jednom me rukom uhvatio pod koljena, a drugom mi je pridržavao leđa. Nosio me do kreveta. Spustio me i stala sam pored njega. Pažljivo je počeo skidati moju odjeću.


Photobucket

Snažno sam ga zagrlila. Volim njegovu pojavu, njegovo biće, glas, snagu. Volim kad je prema meni ovako nježan i pažljiv. Skinuo je sa sebe svoju košulju. Lagano me spustio na krevet. Počeo me ljubiti, a onda me okrenuo prema sunčevim zrakama i prebacio je ruku preko moga struka. Legla sam na prsa, pogled sam usmjerila prema prozoru, a on me počeo milovati po leđima.

- "Volim te. To moraš znati. Dugo ti nisam rekao koliko te zapravo volim!"
- "Ja sam tebi to govorila prečesto, ne želim da se navikneš na to pa da ta rečenica izgubi svoju čaroliju!"
- "Ti si moja čarolija. Nikada nisam skinuo djevojku, polegao ju u krevet i pustio da uživa u jutru. Nikada nisam ležao pored djevojke bez da prije nisam bio gad prema njoj, bez da sam ju iskoristio. Ti si za mene nešto novo. S tobom istražujem ljubav. Zato ću te pustiti da sada samo ležimo. Želim ti pokazati koliko mi je stalo!"
- "Ja nikad nisam bila s drugim muškarcem u krevetu osim s tobom, ali svejedno razumijem ove emocije koje me ispunjavaju."
- "Hoćemo ovako i za pet godina?"
- "Obećaješ?"
- "Ako me budeš željela..."
- "Uvijek ću te željeti!"


Pogledala sam na sat koji je bio oko Bornine ruke. Bilo je rano jutro, još ni osam sati! Zatvorila sam oči. Sunce je rano bilo vani, ugodno je grijalo. Minute su prolazile, a Borna je počeo disati kao kad spava. Krajičkom oka sam uspjela pogledati njegove umorne kapke. Zaspao je.

"Neka spava, ovdje je siguran. Samo neka spava..."

Nabacila sam osmijeh, zatvorila oči i stisla se uz njega. Za ovo vrijedi napustiti sve. Zbilja vrijedi.
Onaj osjećaj kad je moje tijelo uz njegovo tijelo, kad smo sami, svoji, otvorenih karata...
Mi, bez tajni! Pred kim mogu biti ovako gola.

Ovim 'gola' ne mislim samo na tijelo. Moj um, moja duša... Prepuštena sam mu.
Njegova sam. I volim biti njegova. Napokon.


Photobucket

L.


Post je objavljen 14.03.2011. u 14:12 sati.