Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/mutnih2o

Marketing

Beznaslovni post :D

Dosta! Ne može to više tako. Zašto bi ja bio uvjek onaj koji se nalazi na dnu piramide, a neka druga budala na samom vrhu. Čime je on to zaslužio? Zašto ja na svojim leđima nosim tuđe terete? To nije moj problem, neka svako nosi svoj križ, ali jbga, ja sam budala kad uvjek pokušavam pomoći. Jesam li upravo zato na samom dnu piramide? Tako su me odgojili. Uvjek pomogni drugom govore mi i danas. Tek sada, kad sam malo stariji vidim da od toga nema ništa. Vidim da ću tako završiti loše, ali možda će moj duh završiti dobro? Nema od toga kruha svakodnevno si govorim.

Ali eto, koprcam se svaki dan i pokušavam. Što će biti sa mnom kada meni bude trebala pomoć? Tko će meni pomoći? Tko će za mene ući u minsko polje? Tko će zbog mene ući u bukteću kuću, tko? Nitko, dragi moji čitatelji, nitko. Kada mi bude trebala pomoć neće se nitko naći da mi pomogne. Znate zašto? Zato što sam ja na dnu piramide, zato što nemam novca na bacanje i zato što krećem od nule.

Roditelji mi žele pomoći, ali ja ne tražim pomoć. Želim se jednog dana pogledati u ogledalo i reći: "Svaka ti čast! Bravo, uspio si!". Kako je krenulo to si nikada neću reći. Onda me svako malo zaustavi pitanje što ću bit u životu. Poštar, muzar, prosjak, kaskader, pilot, političar, arheolog, prodavač u Keruma, lopov, pretsjednik. E da, mogao bi biti pretsjednik, pa da se pravim pametan.

Možda da budem političar? Ali, što ću u politiku, oni imaju plaću od samo 20 000 kuna. To mi je malo, od toga se ne može živjeti. Još ako dobijem ženu i djecu. Pa, kako ću preživjeti samo s 20 000 kruna?? Idem ja u čobane, oni bar imaju svježeg mlijeka skoro svaki dan. Da, davat ću svojoj djeci mlijeka da piju, tako neće ostat gladni. Možda da budem nova Jadranka Kosor, ali da, moram promjeniti spol. Možda je Jadrana ipak muško pa onda ne moram promjeniti spol? Jadna Jadranka, spala je na na to da je jednom dva dana za redom nosila isti broš. Kako mi je žao te žene. Čak je dva dana nosila isti broš.

Onda se dođem odmoriti na blog, i dođe čovjek i napadne me da sam anti hrvat samo zato što sam u jednom svom postu rekao da mi hrvati rušimo nacije.

Ne može se čovjek više nigdje odmorit.
Post je objavljen 13.03.2011. u 19:25 sati.