Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

VOLIM SVJETLA POZORNICE

Eh što volim svjetla pozornice... U petak bio na audiciji za Coctu ( reklama ) i bez muke prošao u finale zajedno sa 19 konkurenata. I na kraju se sve svelo na mene i još jednog tipa... Po visini smo bili isti (čitaj mršavi ), ja mišičaviji u crnoj košulji i trapericama sa crnim šalom nošalantno prebačenim oko vrata. On običan, siva vesta i levisice, i bolestan od treme. Nakon petnaest minuta "svađanja" žirija ( jedan je htio mene, drugi je htio ovog drugog a ova treća u žiriju nije se mogla odlučit kojeg od nas hoće ), odlučili su se za NJEGA samo zato što je on puno MLAĐI!!!
Nije bad! Ne očekujem proći na svakoj audiciji na kojoj se pojavim ali ne proći zbog tako glupog argumenta, to mi malo ostavlja gorki okus! Tim više što je reklama smišljena na način da su glavni akteri VAMPIRI! Zbog čega je onda bitno je li lik mlađi ili stariji? Vampiri su besmrtni - tj. žive stoljećima!
I najbolje mi je na kraju, likovi mi se ispričavaju što nisam izabran! Zašto to rade? Ako ti je toliko žao što ja nisam prošao zašto me nisi odabrao? Imao si priliku? Kao da ću se ja bolje osjećati ako mi ti kažeš da ti je žao!?
No bez obzira na sve ja sam ponosan na sebe! Prijavio sam se i upao u finale i na kraju zamalo i prošao! Što to govori o meni? Puno toga ali sami izvucite zaključak, jer ne želim hvaliti samog sebe! Ali čim se pojavi sljedeća audicija evo mene opet!
Što ćeš - kad volim svjetla pozornice!

Post je objavljen 13.03.2011. u 09:26 sati.