Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kuca-r

Marketing

Danas su završili...

... zidarski i skoro svi betonirski radovi. Nakon daskanja krovišta bit će lakše složiti oplate kosih serklaža i tu je kraj betoniranja. Započet je dimnjak kamina (Schiedel Uni Plus 20 cm), a možda je i dovršen nakon što smo otišli. U ponedjeljak pak stiže dimnjak za plinski kombi-bojler (Schiedel Quadro 14 cm).

Ekipu smo počestili pivom, ali iz nama neshvatljivih razloga čini se da su ih sve, uključujući i gazdu, više razveselile lizaljke čije štapiće stalno pronalazimo naokolo.

Stražnji dio kuće, ukopan u teren, bio je malo zanemaren i projektom i našim idejama. Teren je tu jako nepravilan i bilo je teško zamisliti kako oblikovati izlaz s kata. No radi oplate strehe, složena je privremena terasa, što je bilo dovoljno da shvatimo da je slučajno nastao najbolji kutak kuće, zatvoren sa svih strana, zasjenjen i idealan za ljetna poslijepodneva i večeri. Preostaje samo domisliti detalje. Međutim, radnicima se više sviđa pogled s ravnog krova povrh toga pa pljušte savjeti o stepenicama, nadstrešnicama i suncobranima.

Dnevni boravak i blagovaonica jučer su dobili konačni oblik:

dnevni boravak

Pogled na skoro gotovi volumen kuće:

Image and video hosting by TinyPic

Započeto krovište, uključujući detalj po kojem se vidi tko je gazda:

krovište


Post je objavljen 12.03.2011. u 15:24 sati.