Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/neasims3

Marketing

Mistični Patuljci

Mistični patuljak izgleda kao običan vrtni patuljak, ali njegovo ponašanje je totalno drugačije. Možete ih prepoznati po zvijezdi na njihovo kapici.

Za razliku od običnih patuljaka ovaj je jako aktivan i miče se po noći. Bez obzira gdje ste ga stavili on će promijeniti svoju lokaciju. To radi jako brzo pa nećete ni primijetiti osim ako ga dobro ne držite na oku. Obično vrijeme kada to radi je od 21:00-4:00 (9pm-4pm).
Osim što se pomiče i mijenja poze on može i koristiti ili čistiti druge objekte.
Poze, aktivnosti i lokacija ovise o tome koje ekspanzije imate.


U običnoj igri možete ga pronaći na nekoliko različitih lokacija:
- na dnu jezera (ako pecate ribu možete umjesto ribe uhvatiti kovčeg s raznim stvarima, a među njima i patuljka)
- u katakombama na groblju
- taljenjem metala ( javi vam da to nije običan metal nego mistični patuljak)
- kopanje po smeću
Aktivnosti su: pali razne električne uređaje kao npr tv ili radio, radi razne grimase, pokazuje i gleda u različite objekte, pleše, radi stoj na rukama, ljubi drugog patuljka ili samo jednostavno odmara u vrtu.

U World Adwentures očekuju vas različiti oblici. Do sad su bili samo mali bradati s crvenom kapicom, a sada su Master Manchu (Iz kine), Little Leon (Francuska) i Sultan Sam (Egipat).
Svi imaju iste mogućnosti kao i ovi iz osnovne igre, ali i neke nove (pojavljivanje na slikama koje je slikao sim s niskim photography skillom, levitiranje, obilaženje oko Nectar rackova)
Možete ih pronaći na različiti lokacijama.

U Ambitions ekspanziji dobivamo nove vrste patuljaka.
- Ako ste izumitelj možete ga izumiti, ali slučajno (dakle nema opcije da ga napravite). Izgleda kao mali robot.
- Ako ste kipar možete ga napraviti, ali također slučajno. Izgleda ovisi o materijalu s kojim ste ga izradili. Zanimljivo je da uvijek zauzima poze nekih stvarnih poznatih kipova.
- Praonice za rublje su također zanimljiv način da dobijete patuljka. Ako koristite najskuplju perilicu rublja može vam se pojaviti. Izgleda kao plišani medo.
- Prethistorijski patuljak se pojavljuje ako koristite vremeplov. Pojavljuje se u obliku pračovjeka.


Copyright © NeaSims3;2011
Zabranjeno kopiranje i objavljivanje ovog posta na drugim blogovima,forumima i stranicama Dopušteno jedino ako se napiše da je s ovog bloga i doda moj link. U suprotnom prijavljujem administratoru

Post je objavljen 12.03.2011. u 12:04 sati.