Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/villa-malo-misto

Marketing

NERETVANSKI BRUJET-zabe-jegulja i pura od cikvantina-family majcica

Krenimo;

-Postivam sve one koji znaju skuhat bijelovirski brujet,on moze biti i od ;Gera,Somica,Brena,Cinke,Sarana i sve rijecne zivine,koja pliva u nasim cistim bijelovirskim vodama.
-Samo da znate da moze biti i falsi "BRUJET",isto je dobar,mmmmmm,,,
Veoma je bitno pridrzavati se ciklusa prilikom pripreme.
P.S.
Dakle ;Dragi gosti koji ste usluzeni nasim specijalitetom,vidjeli ste koliko muke,truda,ljubavi treba za jedan bijelovirski brujet skuhan na plinu(moderan nacin),zamislite na ognjistu u kotlaci brujet a na verigama u Bronzinu pura.
-Pa,daj nacjepaj,daj ocisti,nalozi,nadimi se naplaci od dima,sve za Vasu ljubav i onih koji uzivaju u ovoj bijelovirskoj deliciji.
-Jos jednom da ponovimo;
-Kada Vas bijelovirac pocasti sa bijelovirskim brujetom znajte da Vam je dao mnogo vise nego sta mislite.To je ne samo nas "BREND" to je umijeŠe i nesebicnost davanja i poklanjanja po cemu su bijelovirci i poznati.Samo toliko da znate !!!!!.
Lijepi pozdrav svima koji uzivaju gledajuci ovaj prekrasan bijelovirski brujet od urednika.
Majcice.kiss


Post je objavljen 08.03.2011. u 19:51 sati.