Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framavinkovcibsm

Marketing

Kada pritisnu te boli, ta ljubav jača postaje...

Ponovno se javljamo iz stožera frame Vinkovci i izvještavamo vas o predivnom događaju kojem smo prisustvovali u subotu (5. ožujka 2011.)
Naši prijatelji iz frame Vukovar davali su, neki po prvi puta thumbup, a neki iznova, svoja framaška obećanja. Pružili su nam nezaboravnu noć punu pjesme pjeva, plesa i smijeha smijeh, a usuđujem se reći da su nam najljepši trenutci ostali pohranjeni u dugoročnom pamećenju. yes Snijega nam nije bilo dovoljno za snjegovića, ali zadovoljili smo se i prijateljskim grudanjem nut pa se ne može reći da nam je nešto ostalo uskraćeno. A ovim putem želim se i zahvaliti frami Vukovar na predivnoj poruci koju su nam prenijeli svojim filmom o obitelji...cerek
Druga stvar o kojoj vam danas želim pričati je jučerašnji susret koji su animirali Mario K. i Rafael N. i naučili nas vrijednu lekciju. Susret je bio na temu "Kako i Zašto učiti?".
Vjerojatno ste, kao i mi, prvo pomislili da je to jedno od onih dosadnih predavanja kojima vas svi gnjave non-stop, ali varate se. Bilo je to sat vremena (cirka) čiste zabave, smijeha i uživanja, a svejedno smo ponešto i naučili. Sada i ja znam da za učenje nije važno samo sjesti i nastojati zapamtiti podatke iz neke knjižurine, nego da se učenje također može sastojati od zanimljivih stvari (kao što je igra).
Koliko je tko naučio na sinoćnjem susretu- ne znam, ali sigurna sam da su mnogi uživali kao nikada do sada.

P.S. Ispod vam ostavljam jedan video za razmišljanje...



Post je objavljen 07.03.2011. u 17:08 sati.