Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Majke i Pipsi rasturili na koncertima

Ovaj je vikend bio skorz naskroz bogat rockom (a i drugom mjuzom).... u petak su paralelno rasturali Majke i Pipsi svatko na svojoj strani, a kako je Plesni centar u zagrebačkoj Ilici gdje su Pipsi nastupili malo omanji prostor, lijepo su sve ponovili i u subotu, tako je čovjek sve stigao vidjeti i doživjeti.


Majke, Močvara, Zagreb 4.3.



Ja mislim da bi Bare i Majke rasprodali i triput Močvaru da se pubika već nije navikla da se koncerti Majki često otkazuju, znamo poradi čega, Baretovih nesposobnosti da minimalno kontrolira sam sebe to jest svoje drogiranje i alkoholiziranje, ali božemoj ne možemo svi biti jaki i normalni.
A što je zapravo šteta jer su Majke sigurno jedan od najbolji bendova ikad na našim prostorima a pate se s frontmanom koji je koliko glazbeno genijalan toliko i ljudski prolupao do daske.






Ovog puta smo imali puno sreće. Osim što je Bare bio samo kao i obično ušlagiran, ali u nenormalno normalnim dozama, tako da je samo frfljao, nije se srušio niti jedanput i nije previše brljao pjevajući, OK imao je za svaku pjesmu šalabahtere koje je non stop rasipao, pa kako se je snalazio nemam pojma ali se je i to vrhunski.



Bend je kao i obično bio na visini pa i iznad iznad Bareta, i ja se dečkima zaista divim kako izdrže s njim, kad su mogli biti naj bend u Hrvata, ali opet - sve je to rock'n'roll zar ne?






Bare je izdržao puna 2 sata i to paklenog ritma sa vunenom šubarom na glavi i šalom oko vrata! Usto su otpjevali nekoliko novih pjesama koje su sve odreda bile odlične.



A sam koncert i atmosfera...o tome nema smisla govoriti to se treba doživjeti. S normalno ušlagiranim i ne prenapitim Baretom dakako :)




Pips Chips & Videoclips, Plesni centar Zagreb, 5.3.



Pips Chips & Videoclips su dva dana zaredom rasprodali Plesni centar u zagrebačkoj Ilici, koji je ujsput budi rečeno bio čudan izbor za održavanje koncerta no ne i loš, dapače - i adekvatno imenu rasplesali mjesto i publiku. Usput su snimali za video ili film ne znam točno - uglavnom pokazali da su u jednakoj formi (i „uniformama“) kao i uvijek. Imaju vjernu publiku, a sada da li generiraju ili ne novu - vidjet ćemo.

U svakom slučaju bilo ih je super ponovo vidjeti, kao i Rippera u naj izdanju.




















Post je objavljen 06.03.2011. u 19:36 sati.