Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/masogadur

Marketing

Kad? Kako? Koliko? Di? Zašto?

Odgovore na ova pitanja, a i na još mali milijun drugi, daće van novi ODŠTAMPANI broj Mašogadura, jedanajsti po redu, godišnjega glasila naše krnjevalske pučke udruge «Kampanel».
Zašto će i ove godine opalit top na Glavici?
Ča će se ove godine najviše nosit na maskenbalu?
Kako se obuć u povorku a da ne parite štraca?
Kako se izvuć iz krize?
Kako od kune napravit kaput?
Kako zaradit penziju sa dva i po dana staža?
Kako dobit diplomu ako se uči na šanku?
Kako priživit u ovome ludome selu a ne ispalit na živce?
Kako odit isprid vrimena i napravit sve ono ča se tribalo napravit dej after jesterdej?
Vridno smo radili, noćas i danas smo ga mekli u one kesice, da se ne škorca ....

Photobucket

... neki više nisu mogli držat okice otvorene pa su se ranije uputili nanit ...

Photobucket

... sve u svemu, meni se pari da je lipo ispa ... ali moje mišljenje nije bitno. Nadan se da će van se, dragi naši štioci, svidit ovo ča smo godinu dan skupljali, pisali, slikavali, špijavali, prepisivali, malo ukrasili, ulipšali i mekli na oni glavni CD. Pa smo to lipo odnili u našega Ivice Antunovića, koji je, ka i svake godine, vrhunski to odradija u štampadurskome dilu i konačni proizvod morete vidit u subotu, užežin krnjevalske povrke. Vidit, a i kupit, dapače, čak štoviše ... Dvadeset kun, u ova krizna vrimena, i je i nije puno. Ali eto, ka ča smo već napisali, dvi pive manje, i jemate u čemu guštat bar niko vrime, dokle sve detaljno ne privižitate u potrazi jesu li vas oni k***ini sinovi mekli u Mašogadur oli nisu.
Nakon potrage, kad malo dojdete sebi, morete na miru prigledat CD na kojemu su video snimka i slike od lanjske povorke, ka i lanjski «Mašogadur» ako ga, puke li slučajnosti, lani niste uspili nabavit, a tako ste se trudili. Pa je red da vaš trud i nagradimo.
A mekli smo, da prostite, i reprint Mašovnice, potvrde o Sućuračkome državljanstvu ...
I ča bi van još moga reč, osin zamolit da kupite ovo ča smo učinili i tako date najmjerodavniji sud o kvaliteti našega obavljenoga posla.
A za kraj ... ča bi još pametno moga reč za kraj.
U ova čupava vrimena je bolje mučat, bar neko more mislit da si pametan. Jer, ako progovoriš, otklonija si svaku sumnju.
Slika uvik govori više od besid, pogotovo ako je autor naš mašogradski meštar o karikature, Nikola Listeš. Bija san počašćen dobit od njega ovu novogodišnju čestitku, a sad bi je podilija sa van jer je Nikola, ka i uvik, čovik isprid vrimena.

Photobucket

Zdravi i veseli bili! party thumbup
I Mašogadur pročitali ...



Post je objavljen 03.03.2011. u 14:39 sati.