Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> KOM3DIJA - KONCERT U DUBROVNIKU <<<

Izvrstan međimurski bend koji je ovih dana u eteru predstavio svoj novi singl „Super Branimir“, krajem tjedna predstaviti će se dubrovačkoj publici.

Naime, bend će nastupiti 04.i 05.03. u finalu dubrovačkog Karnevalskog festivala, dok će 05.03. od 22 sata zasvirati u klubu LAZARETI. O ovoj svirci koja će se zasigurno pretvoriti u najluđi karnevalski provod, frontman grupe Igor Baksa kaže:

„Jako nam je drago svirati u Dubrovniku, jer Dubrovnik je stoljećima prijestolnica hrvatske kulture. O Dubrovniku sam znao mnogo iz književnosti, kazališta i glazbe, a sada mi se pruža prilika da zasviram na istom onom kamenu na kojem godinama svira Ibrica Jusić, a prije njega stoljećima razni trubaduri! Iznenadili smo se prijemom Dubrovčana koji su nas, po pjesmi, prozvali "Međimurskim lepim dečkima" i prihvatili našu "međimursku" pjesmu kao svoju. To je dokaz da dobra glazba ne poznaje regionalne i slične granice.
Na koncertu u LAZARETIMA očekujemo pravu razuzdanu karnevalsku feštu! Pogotovo sada dok se "Super Branimir" spustio s neba na gradske ulice i trgove donoseći pravdu napaćenom hrvatskom narodu. „



Post je objavljen 01.03.2011. u 14:08 sati.