Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/thinandhappy

Marketing

~i don't know.

Trebala sam se javit u četvrtak,ali ovaj tjedan bio mi je užasno naporan tako da sam post odgodila za neki drugi dan.Žao mi je što danas nisam vani,ali sinoćni izlazak me toliko izmorio da sam cijeli dan kao biljka.Povlačim se po kući iz kreveta u krevet.Ali nije ni to loše.

Što se tiče kilograma nemam pojma ništa.Vaga mi se pokvarila,tako da sam trenutno u onom stanju 'nemampojmastamijealinijebasnidametomuci'.Ne osjećam da sam nešto drastično smrsavila,ali mislim da s enisam ni udebljala.Ovaj tjedan sam ionako dosta grijšila,ali ne grizem se previse.Sljedeći će biti bolje,mora!!Još uvijek nemam nikakav točan plan kako mršaviti nego su to sve neke improvizacije i mislim da je to ono najgore.Nikako ne mogu naći nešto što mi u potpunosti odgovara. :(
Psihički:promjenjivo sam.Ubija me učenje i to utječe i na moje zdravlje.Prošli tjedan sam sveukupno spavala 8 sati.Izmorena sam i nemam bas snage za vježbanje pa je pa rčučnjeva i koji trbušnjak u posljednje vrijeme sve što napravim.No,nadam se da će biti bolje.Jedva čekam neki odmor od svega.Ne bih s ebunila na 5-6 dna izležavanja u krevetu s filmovima jer stvarno mi je svega preko glave.Nadam se samo da će se trud isplati.

Nadam se da ste vi curke dobro.Puno vam hvala na podršci.Nisam nešto komentirala,ali nakon objave bacam se na posao.I očekujem neke pozitivne vijesti i komentare. :)
Uživaj te i sretnooo! :**

Post je objavljen 27.02.2011. u 00:59 sati.