Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/mutnih2o

Marketing

EU će propasti uđe li Hrvatska u nju

Hoće li EU propasti ako Hrvatska uđe u nju? Mislim, Hrvati su više država i kraljevina uništili nego što su Ameri ikada napali. Austro-Ugarska, Yugoslavia, Kraljevina Yugoslavia, SHS, Mletačka Republika (ono s Dalmacijom), Turci su se raspali u Hrvatskoj. Mislim, što je to u krvi nas Hrvata? Jesmo li mi proklet narod? Pa, samo uništavamo i raspadamo druge nacije. Možda zato što nismo imali svog vladara oko 1000 godina prije Tuđmana, da, vjerojatno je to razlog. Nismo imali vladara 1000 godina i onda smo odjednom dobili svoju Republiku, a novajlije kao novajlije idu odmah u propast. Tako smo mi od početka Republike Hrvatske krenuli prema ponoru, a danas smo samo jedan korak od tog ponora. Kako je krenulo nećemo uspjeti zakočiti nego ćemo nastaviti dalje i upasti u taj ponor.

Trenutni cilj Republike Hrvatske je ući u EU. Nekoliko puta smo se ponizili da bi ispunili neke od uvjeta ulaska u EU, naprimjer, sranja sa bahatim Slovencima. Ti mali kreteni od nas prave budale od kada smo mi odlučili ući u EU, stoje ispred nas dok mi klečimo. Ispada da su oni nama nadređeni, država u kojoj se ne možeš okrenuti je viša od nas, zar to nije sramota? Ali eto, od kada znamo za Hrvatsku uvjek smo bili ispod nekoga. Sam Napoleon je rekao "Da mi je dati šačicu hrvata, osvojio bi cijeli svijet", zar nam to ne govori nešto o nama. Govori, govori... Govori nam da smo mi dobar narod, ali da nas vode krivi ljudi. Problem Hrvatske je to što su ju uvjek vodili krivi ljudi koji nemaju veze s vezom i kojima je cilj samo svoja guzica, čast iznimkama.

Ovaj Ivan Pernar, mladi buntovnik, je samo jedan od onih koji "žele" promjere, mada sam čuo o njemu mnoge priče koje mi se nisu svidjele. Pretpostavljam da je ovo što on radi samo jedna glasna reklama za sebe. Ispričavam mu se, ako griješim, ali nakon nekoliko dugih razmišljanja nisam mogao naći drugi zaključak nego da je on možda budući Hitler, Staljin ili tako nešto. Možda se s njim Hrvatska digne malo, možda i mi budemo nekoj državi "nadređeni", ali to je sve jedno veliko možda.

Da se vratim na temu, dakle, EU će garant propast ako Hrvatska uđe u nju. Zašto? Pa, možda zato što nam je u krvi da raspadamo države. Postoje i priče unutar Europske Unije da će EU propasti prime li Hrvatsku. Imam osjećaj da europljani na Hrvatsku gledaju isto kao i što su gusari gledali na ženu u brodu, a to je nesreća.

Dakle, nema nam druge nego napraviti jedan veliki zid oko hrvatske, potjerati strance i zabraniti ulazak u Hrvatsku. Možda jednog dana postanemo i važni... :D


Post je objavljen 25.02.2011. u 22:28 sati.