Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MAFIJAŠKA DRŽAVA HRVATSKA - ŠTITONOŠA BR. 4

ŠTITONOŠA br. 4


Za ovakvu državu ne isplati se boriti i raditi?!


Pitamo se: koji su ovdje autoriteti u Hrvatskoj, i tko vodi ovo društvo? Dr. Ivo Sanader sadašnji predsjednik Vlade RH, je 1989. godine uz dr. Franju Tuđmana širio "ratni vihor" propagandu protiv Srba. Sanader je 15. 11. 2004. otputovao u Beograd na poslovni ručak i potpisanje sporazuma s Vladom Srbije i Crne Gore. Nakon 15 godina Sanader je taj koji nas miri i potpisuje ugovor: o vraćanju imovine Srbima u Hrvatskoj, sva prava i status kao nacionalne manjine, pitanje sukcesije*, imovinskih prava i problema oko nestalih 1189 osoba - Srba. Sanader je potpisao sporazum o boljoj suradnji i zaštiti.

Moramo se prisjetiti kako je dr. Ivo Sanader sudjelovao u genocidu kad je u vojno-redarstvenoj akciji oslobođenja "Oluja" prvi uz Tuđmana na Kninskoj tvrđavi podigli hrvatsku zastavu, odnosno kako su se srba riješili. Tuđmanova povijest je puna događanja koja potvrđuje dijagoliziranu* politiku HDZ-a i rimokatoliške crkve. To je najbolja ilustracija stoljetne netrpljivosti: "jedan dio srba ćemo pobiti, a ostale ćemo preseliti, a one lojalne ćemo prekrstiti na katoličku vjeru".

Na završetku 20. stoljeća, nema nigdje u Europi država koja je tako "etnički čista", stvorena kao što je Hrvatska - iz koje je iselilo 460.000 Srba. I Tuđman nas je vodio kroz rat i mrak. A mi građani i dalje gledamo na državnoj televiziji (HRT) smeće i kopiranu prošlost. Prikazuju nam se godišnjece Vukovara (18. 11. 1991. - 18. 11. 2004.), Dubrovnika, Borova Sela, ... itd. pokolja. Palenje svijeća, polaganje vijenaca i rezanje vrpci... A u unutrašnjosti države i dalje pljačke, ubojstva, kriminal, korupcija... i dr.

Kakva je to država koja pljačka vlasiti narod? A za vrijeme rata protiv Srba i Muslimana Tuđman je pregovarao 47 puta sa Slobodanom Miloševićem. HDZ je prodavao naftu Srbima, koji su s tom naftom u tenkovima rušili hrvatske kuće u BiH. Pola zastupnika u Saboru RH i ministara u Vladi su ratni profiteri. Tuđman je sklapao tajne dogovore s Miloševićem na štetu Hrvatske. A današnja Vlada razmatra ublaživanje Zakona o nula promila alkohola.

Ministar policije Marijan Mlinarić provodi MUP-ovu akciju "Gdje vam je novčanik", hvata sitne džepare po tramvaju. Zar, poslije ovake bijede u Hrvatskoj, građani imaju novčanik? Čak više od 50 % Hrvata nema ni ono najosnovnije za život. Mnogi građani ne rade. Narod kao da živi u pustinji. I odlazak u Haag hrvatskih generala i bojovnika, predstavlja definitivno krah hrvatskog državnog vodstva i politike. Unatoč svim obećanjima, da Hrvatska neće izručivati svoje ratne heroje - ona je ipak to učinila. Dok je u državi unutarnji razdor, negativne snage slobodno kolaju. Velika je korupcija u policiji i pravosuđu...

Za ovakvu državu se ne isplati boriti - raditi, jer u njoj su povlašteni sami neradnici i paraziti. Iz državnog proračuna izdvaja se ogromni novac za plaće: 400.000 birokrata, 22.000 invalida NOB-a, 33.000 lažnih invalida Domovinskog rata, 1.100.000 umirovljenika i invalida, 100.000 svećenika (plaće i penzije), gradnje i obnove vjerskih objekata, 240.000 časnika HV-a, 40.000 policajaca, 200.000 socijalnih naknada, 300.000 naknada za ravojačene branitelje, ... itd.


Branko Stojković - šTIT
----------------------------------
BJELOVAR / CROSTOJKOVIĆ
---------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------




Post je objavljen 25.02.2011. u 10:12 sati.