Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/mladadomina

Marketing

165.


OD PLOČICE

DO PLOČICE


Ako je istina što je Pauk izvijestio, u petak nije išao na posao ili nije imao posla koji bi ga izveo iz kuće. Ili nije bio zaposlen ili je radio iz svog doma. No podatak da se uredno rano budi već se u nekoliko navrata ponovio:

Petak, 09.12.2005. u 12:39
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
glancanje kupaonice


Gospodarice,
kako ste mi rekli, očistio sam pločice u kupaonici. Gol i krećući se na koljenima i rukama išao sam od pločice do pločice na podu i glancao ih. Uzeo sam smotak papirnih ubrusa i da dobro obavim posao trošio sam po jedan kvadrat ubrusa za jednu pločicu. One na zidu očistio sam klečeći. Nisam se pokolebao iako su pločice tvrde za klečanje. Zamišljao sam cijelo vrijeme da ste Vi u kadi iza mene, u toploj vodi i obilju snježno bijele pjene, promatrate me... Trebalo mi je više od pola sata da to obavim. Prihvatio sam to kao vježbu kada ćete me jednoga dana pozvati da Vam zaista služim pri Vašem kupanju.

Bio bih stolić na koji možete sjesti dok se brišete.

Legao sam gol u krevet i odmah zaspao maštajući o tome kako ste Vi slatko zaspali znajući da se moj kurac uzaludno napinje u Vašu čast.

Probudio sam se oko pola sedam s velikom erekcijom. Kako ste mi dozvolili da ga smijem dirati nakon 6 ujutro, odmah sam ga počeo natezati. Zamišljao sam da stojite iznad mene i odlučujete u kojem trenu ćete mi se spustiti predragocijenim klitićem na vrh jezika. Svršio sam si u pupak.

Vaš ponizni rob šalje Vam divljenje i odanost.

Mlada domina je pročitala poruku navečer, ali ranije od ponoći kada su se uobičajeno sretali, pa možda zato tog dana nema nastavka:

obični kućni posao te tako napaljuje?
:)

Post je objavljen 22.02.2011. u 15:09 sati.