Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/meca

Marketing

Izložba mačaka
Molim sve ljubitelje mačaka koji drže mačke po stanovima, da danas ne čitaju moj post.
5 i 6 marta se održava izložba mačaka u Beogradu piše u novinama, znači sigurno je... Biće pretstavljeno dvadesetak rasa, valjda mačaka, ljude drugačije dele, u više grupa. Dozvoliće i mešancima da dodju sa svojim vlasnicima. Pazi ovo, VLASNICIMA! Naravno ima jedna začkoljica tu, ali o tom, po tom.
Beli, ili što mu kuma nadenu ime Danoćko zbog crno-belih šara, kao da je partizanovac, dolutao jedan dan u dvorište bez dokumenata, tako da ne znam koliko je rasa tu umešalo svoje prste, biće da je umešano i nešto drugo, ali, nećemo o tome. Volela bih da sam njegova vlasnica, ali ne znam da li bi on pristao. Odmah je zaveo diktaturu, obavezno tri obroka, a može i poneka užina, ne mešanje u njegovo mesto boravka noću, fotelja za popodnevni odmor, ćeškanje iza ušiju i grickanje nameštaja oštrenje kandji i cepanje papuča, samo posle specijalnih delikatesa.
Umiljat, kakav već može da bude samo mačak, a lep, pametan, nije stvarno što stanujemo zajedno, nego je baš, baš, pametniji od svih ostalih. Neki put se i posvadjamo, ne razumemo se idealno. Tako, na primer nije mogao da shvati moje vrištanje, urlanje, penjanje po stolu koji se prevrnuo, i na kraju plakanje kad mi je doneo poklon i stavio pred noge ponosno me gledajući. Sigurno je pomislio da nisam gladna kad odbijam tako nešto...ah, da, nisam rekla, doneo mi je ogromnog pacovčinu koji je još mrdao...
Momentalno je glavna zvezda interneta, a noću seoskih maca. Još je malecni, ali dogodine, neće mu ni jedna odoleti.
Mačak bi na izložbi sigurno pokupio sve nagrade. Samo ima tu jedna mala neprijatnost za njega... Februar je... i... ma, znate već... a ljubitelji mačaka koji drže izložbu traže da se mačak pre toga kastrira... Svako će vam objasniti da je to mnoooogoooo dobro za mačiji rod, produžuje im i život, što će reći, ne jurite mace, duže ćete živeti, ili će vam se bar činiti da vam je život duži...
Nešto mislim, kad bi meni ponudili da postanem mis Univerzum, pod uslovom da pre toga... malo počeprkaju po mojoj intimi... hm... ne bih pristala, a vi??



Post je objavljen 22.02.2011. u 11:20 sati.