Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maison

Marketing

Gotovi temelji


Nakon male borbe s vremenom zalili su se temelji i napokon prelazimo na drugu, nadzemnu razinu :)

Baš smo u subotu došli taman nakon odlaska miksera (opet ga nisam uhvatila) i moram priznati da me jedna stvar iznenadila pa bi bilo dobro da čujem još mišljenja.
Meni to izgleda tako maleno!!! Uopće ne mogu steći dojam prostora, tu bi trebalo biti barem 70 m2 neto, a u brutu da ni ne pričam, a ja imam osjećaj da kad se stave zidovi da neće ništa stati.
Molim da me netko razuvjeri i kaže da je to samo optička varka!

Evo i tabla je konačno postavljena...






Plan je da se ovaj tjedan postavi i prva ploča. Nadam se da nam snijeg neće poremetiti planove.
Onda krećem u nabavku cigle. Glavnu ciglu sam našla, ipak idemo s Porothermom.
Sad trebam još pregradnu riješiti, imate li nekih savjeta? Tu ne idemo s Porothermom, dakle svejedno je. Ali kaže arhitekt da je bitno da ima što veću masu.

I da, ja nabavljam i dimnjake pa se zadnjih dana i s time gnjavim. Prvo mi je trebalo dva dana da uopće shvatim što trebam, i nakon par razgovora sa arhitektom i strojarom sam kontaktirala 4-5 dućana.
I onda me nazvao neki čovjek koji je očito jedini dobavljač za Schiedel dimnjake i rekao da su se svi ti dućani obratili njemu i da nek ja njemu kažem točno što trebam!! rolleyes
Ta da sam već dobila par (istih) ponuda koje su mi malo skupe pa ću probati u jednom dućanu uzeti i dimnjake i još neke materijale da dobijem popust.



Post je objavljen 21.02.2011. u 15:00 sati.