Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Novosti iz europske politike - čitajte i podržite!

Jučer i danas objavljena su dva nova teksta na blogu Zelena politika na wordpress.com. Pratite taj blog i stavite ga u svoje favorite! Tijekom ožujka, postavit ćemo i mrežno sjedište, te pripremiti prvi redovni broj glasila "Zelena politika". Nulti broj kao pdf dokument možete pogledati na scribd.com.

Porez na financijske transakcije - jedna od ključnih tema za reguliranje svjetske privrede. Također, jedna od ključnih stavki "Green New Deala". Od toga i budućnost Hrvatske vitalno ovisi, ali imamo mi pametnijeg posla, tko će se time bavit... :(

Građani i europski parlamentarci za porez na financijske transakcije

Zeleni pozdravljaju izvješće o napretku Hrvatske prema Europskoj uniji, ali upozoravaju na nezavršene poslove u reformi pravosuđa, borbi protiv korupcije i sankcioniranju ratnih zločina.

Zeleni u Europskom parlamentu o Hrvatskoj

(O ovom posljednjem: iskreno, izvješće je suhoparno, rutinsko. Moramo shvatiti, čak i za zelene koji načelno simpatiziraju male nacije i siromahe, Hrvatska je daleko dolje na listi prioriteta. Neće posvetiti puno vremena udubljivanju u naše probleme. Za pažnju, kod njih i kod svih drugih političkih grupacija, moramo se sami izboriti.)

Blog, sajt i glasilo dio su programa "Komunikacijska mreža zelene politike". Program će se financirati donacijama i subvencijama, s usmjerenjem na male, osobne donacije, te izbjegavanje institucionalnih donatora iz države i privrede. Letak o programu možete pogledati ovdje.

Svi sadržaji besplatni su za sve, koji ih žele koristiti. A ako vam se sviđaju i želite pridonijeti, možete uplatiti donaciju, koliko želite i možete, na tekući raćun udruge "Zajednica Humanitas" (izdvojeni konto), broj 2484008-1500180446.



Post je objavljen 20.02.2011. u 10:30 sati.