Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelus-art

Marketing

Angelus art - Sajam vjenčanja 2011.

U zagrebačkoj Areni od 4.-6. veljače održao se još jedan Sajam vjenčanja. Za sve one koji nas nisu bili u mogućnosti posjetiti pripremili smo malu fotogaleriju našeg izložbenog prostora.



Koncept našeg štanda nastao je od ideje da na zidovima napravimo okvire za slike, a unutar kojih će se prikazivati naše izabrane kolekcije. Zidovi su dobili trodimenzionalnu formu, naime prostor unutar okvira bio je udubljen kako proizvodi ne bi izvirivali iz okvira, a osvjetljenje unutar svakog okvira napravljeno je uz pomoć led dioda.

Konstrukciju smo napravili sami, odabrali i zalijepili tapete i okvire, postavili led diode uz rubove okvira.



Zbog ograničenog prostora samog štanda (12m2) odlučili smo na zidovima predstaviti sedam kolekcija. Za svaku kolekciju prikazane su pozivnica, zahvalnica, poklon za goste, menu karta, brojevi i oznaka stola, raspored sjedenja, kutija za kolače, knjiga gostiju, jastučić, škrinjice ili knjigice za prstenje, album, reveri, kitice i još pokoji detalji. Ovakvim prikazom željeli smo vam pokazati kako se svaka pozivnica može bojom i detaljima uskladiti sa svim ostalim, čak i najsitnijim, proizvodima.

Uz kolekcije posebno smo istaknuli i naše ekskluzivne pozivnice, te sve traženiji program za bebe:



U sredini prostora nalazio se stol sa još osam kolekcija, prezentiranih u formi svečano postavljenog stola. Takav način prikaza dao je našim mladencima mnogo novih ideja o izgledu i dodatnom dekoriranju stola konfetima, oznakama stolova, menu-kartama i sl.



Dekoriranje stola je također naših ruku djelo, stolice su bile pokrivene bijelim navlakama koje su na sebi imale široke ljubičaste trake pričvršćene broševima, a cvjetne dekoracije od orhideja vanda odlično su se uklopile.




Naš letak bio je oblika pozivnice naše kolekcije Beauty dekoriran satenskom mašnom. Vjerujem da Vam se svidio. Ukoliko niste bili na sajmu a i vi želite jedan takav letkić pošaljite nam e-mail sa vašim podatcima i napišite da želite letak i poslat ćemo Vam ga.



Zahvaljujemo svim mladencima koji su nas posjetili na Sajmu vjenčanja, i sve vas pozivamo da posjetite našu web stranicu na www.angelus-art.hr i naš facebook profil Angelus art Vjenčanja

Post je objavljen 18.02.2011. u 15:27 sati.