Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> Premijera singla VALETUDO ''UZMI ME ONURE'' <<<

- premijera singla danas, 16.02. u Dallas Special Network emisiji na HR2 od 20 sati -

Dubrovačka skupina Valetudo priprema skoru objavu novog studijskog albuma znakovitog naziva ''Samo jednom se ljubi sve je ostalo majka''.
Ovaj osebujan i potpuno atipičan pop band prije nekoliko godina predstavio nam se albumom prvijencem ''Ekvator'' i singlovima ''Sex on the beach'', ''Plešemo'', ''Mediteraneo'' koji su nas nekoliko ljeta zaredom zabavljali donoseći zvuk Mediterana uparikan u rock, pop i funk izričaj sa primjesama šlagera rumbe, šansone pa čak i housea.
Da, ima tu svega, ali je nevjerojatno zabavno i šarmantno!

Drugi dugosvirajući album ''Samo jednom se ljubi sve je ostalo majka'' donijet će 14 skladbi inspiriranih post-communist-popom, vječitom Valetudovom inspiracijom. Pjesme govore o unutarnjoj borbi da li da se novi odnosi u društvu prihvate ili ne. Našla se tu naravno i pokoja ljubavna pjesma.

Najavni singl albuma zarazna je ''Uzmi me Onure'' posvećena jednoj dobroj, ali nepravedno marginaliziranoj seriji koju Valetudo ovim putem nastoje promovirati.

Kakve PR-ovske sposobnosti imaju Valetudo i hoće li Onur zaživjeti i u ovom obliku provjerite premijerno večeras na HR2 u Dallas Special Network emisiji od 20 sati.


Post je objavljen 16.02.2011. u 16:58 sati.