Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mi-rastemo

Marketing

Šetnja uz Dravu

Nedjelja, 06.02. (ne kasnim puno zar ne -wink), prekrasan, skoro proljetni dan. Jutro sam provela radno (guraju me rokovi za novi izbor na poslu) dok su moja tri mušketira odlgedala predstavu u dječjem kazalištu. Poslije toga ručak kod bake. A onda pravac šetalište.


Pogodite tko je jedva dočekao da obuje svoje role. I pravac preko pješačkog mosta prema zoo-vrtu (koji još uvijek ne radi-ipak je još zima)


I malo poziranja. Ivor je u fazi: tko će napraviti što luckastiju facu.


Pa kad se Ivor umorio (ipak on još uvijek ima popodnevno spavanje, koje smo taj dan preskočili), ajmo nazad, nama ostalima troma se još šetalo, ali nam je već prilično težak da ga nosamo. Da ga ne bi nosali morali smo probuditi malo maštu. Izmišljali smo vlakić, ja lokomotiva, a Ivor vagon, naravno da je ubrzo došla modernija i zabavnija lokomotiva koja vuće vagon (Fran, naravno). Zatim smo prohodali preko svih zidića od žardinjera za cvijeće, malo smo se i utrkivali, mazili svakog dobroćudnog psića. A na mostu smo proskakutali da osjetimo kako se trese.


U blizini stanuje i moja tetka (točnije sestrična moga tate) koja uvijek voli kad ju posjetimo. A voli se i slikati s nama


<

>


Navečer su, nakon tako aktivnog dana, kikići super lako i brzo zaspali. Čak toliko da se Ivor brzo našao na donjem krevetu u kojem je već Fran spavao, (i to zajedno sa svoji jorganom) ali njima nije smetalo.


Prošli vikend smo bili u Čateškim toplicama, ali su mi slike ostale zarobljene na kompu koji trenutno ne radi tuzanČim ih se domognem stižu na blog.

Post je objavljen 16.02.2011. u 11:39 sati.