Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> DANIJELA MARTINOVIĆ - predstavlja singl 'Živim da živim' sa novog albuma 'UNIKAT' <<<

Danijela Martinović danas , na Valentinovo službeno predstavlja novi singl 'Živim da živim' sa tek objavljenog albuma 'UNIKAT'.

.... a došlo je i vrijeme da vam ovim putem otkrijemo što se točno nalazi na ovom dugoočekivanom albumu....

'Živim da živim' - pjesma je koju je Danijela odabrala za svoj prvi službeni singl nakon objave albuma. Iako je pomno razmišljala koja pjesma bi trebala biti prvi singl, tu odluku su joj olakšali njeni fanovi, koji su zajedno sa pojedinim glazbenim urednicima radio postaja odabrali upravo tu pjesmu. Glazbu potpisuju Geronimo i Petar Grašo, a na tekstu surađuju Geronimo, Petar Grašo i Antonija Šola, dok je briga oko aranžmana povjerena Branimiru Mihaljeviću.

'Pola, pola' - je posljednji singl za koji je Danijela snimila i zanimljiv video spot pod redateljskom palicom Darka Drinovca, uz glumačko sudjelovanje poznatog glumca Petra Ćiritovića.

'Unikat' - je naslovna pjesma albuma čiju je glazbu napisao Franci Zabukovec, tekst Petar Grašo i Antonija Šola, a aranžman Danijelin dugogodišnji suradnik Enes Tvrtković. Danijela za Enesa ima samo riječi hvale jer kaže da je napravio čudo na ovom albumu, uzimajući u obzir da je za sve svoje uratke radio i po nekoliko verzija aranžmana.

'Doživotna robija' - je zasigurno pjesma u kojoj leži veliki potencijal za budući hit. Autor glazbe je Petar Grašo, a teksta opet odlično usklađen dvojac Petar Grašo i Antonija Šola dok aranžman potpisuje Branimir Mihaljević.

'Hopa cupa' - je vrlo zanimljiva pjesma Jadranke Krištof, a njen zanimljiv naziv otkriva ipak malo drugačiju Danijelu.

'Moj život je moje blago' - je definitivno jedna predivna balada starijeg datuma, snažnog teksta i jake melodije, koju je Danijela poželjela u svojoj obradi imati na albumu i koja u njenoj izvedbi zvuči jako uvjerljivo. Autor glazbe je Miroljub Aranđelović Kemiš, teksta Miodrag Ž. Ilić, a aranžmana Enes Tvrtković.

'Zarobljenik uspomena' - pjesma u kojoj je Danijela ispunila svoju dugogodišnju želju da snimi duet sa jednim od svojih najdražih kolega Halidom Bešlićem. Ova zanimljiva kombinacija postala je jedna od najemitiranijih dueta u prošloj godini. Glazbu je napisao Petar Grašo, tekst Fahrudin Pecikoza, a aranžman Enes Tvrtković.

'E, da sam znala' - je još jedna pjesma autorice Jadranke Krištof.

'Ključ' - s obzirom da je Danijela bila jako uzbuđena oko pripremanja svog novog albuma, finalni master dala je na preslušavanje svojim najbližim prijateljima, pouzdanim suradnicima i prijateljima urednicima i baš svi, ali zaista baš svi rekli su da im je ovo jedna od najljepših pjesama sa albuma. Ova pjesma čak malo i podsjeća na onu 'staru' Danijelu i njenu uspješnicu 'Neka mi ne svane'. Totalno drugačija, a u potpunosti svoja, ova je pjesma jedan od najvećih aduta ovoga albuma. Autor glazbe je Marsel Benzon, a teksta Antonija Šola sa aranžmanskim potpisom Branimira Mihaljevića.

'Danijela časti' je prva pjesma koja je najavila dolazak ovoga albuma. Na redovnom izdanju albuma 'UNIKAT' pjesma se također nalazi i u remix verziji kao bonus track.

Post je objavljen 16.02.2011. u 10:48 sati.