Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

Valentinovo - Dan Zaljubljenih! Kako da ne....

Pobijedio na kvalifikacijama za Open Mic i sad sam u finalu.... Evo tekst s kojim sam osvojio publiku......


Sretan imendan svim Valentinama – ostali jebite se!
Danas je Valentinovo, i mrzim taj dan iz više razloga!

Prvo, mrzim to što je riječ o muškarcu Valentinu a slave se žene! Kao radi se o zaljubljenima ali daj ne seri! Uvijek je o ženama! Što ćeš ti njoj kupiti, što ćete večerati i gdje ćeš je zakopati kad skužiš da neće biti seksa! Uvijek je o ženama....

Drugo, zašto je taj tip zaštitnik zaljubljenih? Sve što je napravio jest da je pomogao mladom paru da budu skupa! I on je svetac odjednom i zaštitnik!

Hej, ja sam pomogao bakici da prijeđe cestu! Ja sam zaštitnik bakica! Jeej! Daj ne seri! Gdje si bio kad su te trebali Romeo i Julija? Ha? I kakvo je to ime Valentin? Zvuči kao omekšivač za odjeću! Kakav trash čovjeće!

Treće, ide mi se na jetra sav taj popratni sadržaj koji ide uz Valentinovo! Ljubavne pjesme, ljubavni filmovi, ljubav u zaleđu....

I po čemu je Titanic idealan film za Valentinovo? Film govori o potonuću broda i o smrti hrpe ljudi! Jebeno romantično! Posebno zadnji prizori kad stotine mrtvaca pluta oceanom! Predivno! To će omekšati svako žensko srce! Ma nemoj!
Da sam ja zaljubljen i da sam ja muškarac ne bi nikad gledao Titanic! Nema šanse! To je tako ponižavajući film za muškarce!

Njih se dvoje kao istinski vole no on je taj koji umre a ona ostane živa! I to je prava ljubav? Nije! Trebala se baciti u vodu za njim! Ugledaj se na Romea i Juliju – e to je ljubav! Oboje su se ubili zbog ljubavi! Ali u Titanicu ona preživi a on se smrzne! Volim te dragi ali voda je fakat hladna!
I onda mu se još ruga „ My Heart Will Go On “ a tvoje neće va va va va va va!

Ali čekaj malo to nije sve! Osim što je preživjela potonuće, sjebala dva tipa, u džepu je imala jebeni dijamant s kojim je obišla cijeli svijet! Zbog ljubavi prema njemu putovala je svijetom i živjela život punim plućima! Jer je on tako htio! I jer mu je obećala da će živjeti a ona nikad ne krši obećanja! Ma daj! Ljubav sucks!

Na Dan Zaljubljenih najviše uživaju samci! I to je istina! Oni ne moraju nikome ništa kupovati niti poklanjati! Svi to znaju!
Jedini razlog zašto se muškarci toliko trude oko žena za Valentinovo jest zato što znaju da će biti seksa na kraju! Tko kaže drukčije on nije muškarac – on je ona!

Ja uvijek završim sam za Valentinovo i to već postaje tradicija!
Zapravo kad se malo bolje prisjetim, samo sam dvije djevojke imao za Valentinovo!
Prva – e to je bio užas! U vezi sam sa tom djevojkom 40 dana, dođe Valentinovo, isplaniram iznenađenje za nju i ona mi kaže da je udana! Happy Valentines Day! Zaboravi na seks!

Druga djevojka – e tu sam igrao na sigurno! Hodao sam sa Valentinom! Kužiš? Em joj je imendan em je dan zaljubljenih! Ne možeš tu fulat! U svakom slučaju biti će seksa! Ili neće? Neće jer je Valentina gay! Ha ha ha!
Stvarno mrzim Valentinovo.....



Post je objavljen 14.02.2011. u 23:09 sati.