Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Zataškana je afera u rukometnom klubu Bjelovar


18. lipanj 2010.

Predsjednik Maletić šestoricu igrača nije optužio za klađenje

Teme - Maletić RK Bjelovar

ADVOKAT - VLADIMIR GREDELJ KAŽE:

- Apsolutno je netočno da bi rukometašima Dini Dragičeviću, Marku Gotalu, Milanu Prihiću, Josipu Pećini, Dariu Obranu i Zvonimiru Đikiću RK Bjelovar ugovore raskinuo zbog klađenja. Naime, predsjednik RK Bjelovar Željko Maletić je na konferenciji za tisak, sadržaj koje je prenošen u predmetnom tekstu, izjavio kako su deseto mjesto u prvenstvu i neuspjeh u kupu velika razočaranja zbog kojih klub otpušta šestoricu igrača.

Pri tome se predsjednik Kluba analizirajući proteklu sezonu osvrnuo na kladionice i klađenje, te istaknuo kako su iste sve opasniji problem o kojem bi trebalo raspravljati na državnoj razini, kao i da je vodstvo kluba uvjereno kako većina igrača odlazi u kladionice, te kako je dovoljno da ih se samo nekoliko udruži, pa da na jednoj utakmici zarade mjesečnu plaću od 3-4 tisuće kuna.

Međutim, niti u jednom trenu predsjednik Maletić nije šestoricu igrača kojima se raskidaju ugovori optužio za klađenje ili doveo u vezu sa klađenjem, niti je to naveo kao razlog za raskid ugovora, stoga što ovo nije niti točno, već je kao razlog za raskid ugovora naveo nedovoljno zalaganje predmetnih igrača, a što isti osporavaju u propisanoj proceduri.

Stoga je interpretacija izrečenog sadržana u predmetnom članku, te popraćena velikim senzacionalističkim naslovom sasvim pogrešna i zlonamjerna koja šteti još uvijek aktivnim i kvalitetnim rukometašima. Isti, naime, su profesionalni sportaši koji se profesionalno i kvalitetno bave rukometom, neki u zemlji, a neki sada i u inozemstvu, a nikako klađenjem, pogotovo ne na štetu vlastitog kluba - odvjetnik Vladimir Gredelj.

-----------------------------------------------------
UDRUGA "ŠTIT" BJELOVAR
Branko Stojković
http://crostojkovic1958.blog.hr
095/814-82-89
brankostojkovic152@yahoo.com
----------------------------------------------------

Post je objavljen 14.02.2011. u 14:46 sati.