Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DRAKULA ZVANI BURDUŠ

SPALJENA ZEMLJA PAKLOM I VRADŽBINOM
MESIĆEVO PRINOŠENJE LJUDSKE ŽRTVE


Hrvati ne pokazuju zanimanje za svoje sve probleme. Međutim, to mlako ponašanje upućuje na to da Hrvati nisu sposobni razmišljati svojom glavom. Nego određene grupe ratnih profitera drže monopol, tj. vlast nad cijelom Hrvatskom. Dok na izborima Hrvati ljenčare, te plješću onima - koji su im oduzeli inicijativu za život. Tako plačaju svojiu žrtvu. Plačaju svakodnevno svoj danak. Političke stranke su postale kao dijoničarska društva, one svoje birače neprestano varaju i ujedno obmanjuju s raznim obečanjima.


Narod je prisiljen da sam sebi se smije. Javne sramote nikada dosta. Neprihvatljivo je, da društvo dopušta jednom čovjeku da "demagoškim forama" i "hipnotizerskim trikovima" narod uništava. Problem je, međutim, nemogučnost istinskog , duhovnog prilagpđavanja drugačijem jeziku kulture. To će ostati nemoguće, sve dok u psihi čovjeka , bude ! okrenuto jedinstvu, a ne jeziku bivšeg socijalizma i komunizma, ideologije koja ne prestaje utjecati tim svojim nasljeđem. Čovjek je još uvijek zaostao i bit će to dok se god ne bude mogao izraziti jednim jedinstvenim jezikom istine.


To pitanje će i dalje neminovno ostati nerješeno dok proces nasljeđa ne bude potpuno srušen. Sada današnji čovjek u Hrvatskoj, ništa ne čini da to tako bude. Naprimjer donošenje i primjena Zakona o lustraciji. Hrvati žive u neznanju i tako se svakog jutra bude. Vlast koja zabranjuje znanje je diktatorske i despotska. Sadašnji način školskog i političkog obrazovanja suprostavlja se slobodi ljudi. A i u medijima prevladava i funkcionira loš duh, stanje zaostalosti, jer era smo najgoreg ropstva.


Nije ni najmanje pravedno otuđivati prava čovjeku. Sloboda je da svakog čovjeka uči ono što mu idgovara. Društvo u kojem vlada jedan čovjek nije ništa drugo nego društvo u kojem vlada jedan vrač, odnosno poglavica.! Očito je, da takva igra je plitka i prevarantska. Ona se zas! niva kao što sam rekao na mnogim lažima. Takva demokracija je sebičnost i vlastiljubivost. Svijet još uvije nije prevladao stranaštvo. Ono je uistinu diktatura suvremenog ili bolje rečeno starog poganskog doba.


Stranačke vlade su lopovske i povezane su zbog svoje koristi. Dokaz je, da Hrvati koji žive u drugim zemljama ne mogu se vratiti, jer ovdje još uvijek vlada mozak "komiteta i politbiroa". Naša zemlja leži zapuštena, a život u njoj boluje. Hrvati su postali ljudi za ostrel. Oni se nećkaju i ne žele živjeti dostojanstveno i časno. Nedugo jednom prilikom je mistifikatorski predsjednik Stjepan Mesić izjavio - jer i sam je bio izazvan raznim optužbama poštenih ljudi. Mesić je rekao i to su neki novinski listovi zabilježili - čak kao naslovnicu: "Da sve moje žrtve leže na Mirogoju:"


E da je to samo Mirogoje i jedan grad Zagreb, ima tu više gradova i groblja... U Mesićevim se danima nije promijenilo ništa bitno - osim žrtvo! vanja ljudske žrtve. Ovisna masa je ostala ovisna masa. Smrt Tita inicirala je u život Mesića, novo-starog svemogućeg oca, pod čijim nadzorom hrvatska djeca odrastaju u zrelu dob. Na kraju došlose i do največe traume, pijani tata koji je nakon što je razarao vlastiti dom - Hrvatsku i bezrazložno pobio gotovo sve njezine građane, ipak kao znak kajanja otreznio se, pa za svakog preživjelog sina učinio je sve što je bilo u njegovoj moći.


PITAM: Vas druže i gospodine Mesiću jeste li vi onima koji su preživjeli onaj Apokaliptični dan - koji je trajao simbolično "sedam mjeseci", činili svakom milost? Mi svijesni Hrvatati i koji dobro pamtimo, znamo sve što se vi radili nama kao Vrhovni komandant JNA i kao predsjednik SFR-Jugoslavije. Mislim i ubjeđen sam da jednoga dana morati ćete za sve to odgovarati.


U Bjelovaru, (na dan mrtvih) 01.11.2008.


NEZAVISAN KANDIDAT

Branko Stojković - ŠTIT



Post je objavljen 14.02.2011. u 10:15 sati.