Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/azil-zagreb

Marketing

Dia - lijepa priča iz azila Dumovec

Ovo je priča o jednoj kujici koja je imala sreću pronaći novi dom. Zove se Dia, i životni put ju je bio doveo i do našeg azila. U azilu je uz sav trud postajala sve nesretnija, a to se odrazilo na njezino fizičko i mentalno stanje. Njezina frustracija je rasla iz dana u dan, i počela je biti neprijateljski raspoložena prema drugim psima.





Ali uskoro je njezin život u azilu počeo biti zanimljiviji, ušla je u program socijalizacije i kliker treninga s pozitivnom motivacijom. Njezini izlasci iz boksa su sada značili mentalni i fizički rad, točno ono za čim je patila. Koliko god je Dia nježna duša, toliko ima radno srce.
Kroz treninge i rad je naučila lijepo hodati na povocu, sjesti, leći, dati šapu, imati fokus na vodiča, i najvažnije počeo se mijenjati njezin odnos prema psima. Kako se smanjila njezina frustracija tako je počela biti sve opuštenija u blizini drugih pasa, da bi na kraju stekla i jednog psećeg prijatelja.

Diu smo u međuvremenu reklamirali na raznima medijima, na razne načine, i sav taj trud je urodio plodom. Stigao je toliko očekivani poziv, sa toliko ocekivanom rečenicom: „Zovemo vas zbog Die“.
I tako je Dia dobila novu priliku da zasja punim sjajem i da pokaže svojoj novoj obitelji koliko je zahvalna što ima priliku biti njihov novi član obitelji.






Neka vam Dia i njena nova obitelj budu poticaj da pogledate naše čupavce u azilu Dumovec i možda prepoznate svog novog najboljeg prijatelja...


Post je objavljen 13.02.2011. u 00:30 sati.