Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zrkljubuski1956

Marketing

Prvog dana kadetskog prvenstvo HB najviše pokazale igračice Ljubuškog i Katarine

Danas je u Mostaru u organizaciji Rukometnog saveza "Herceg-Bosne" i HRK "Kosača" odigran prvi dan rukometnog prvenstva Herceg - Bosne za rukometašice, u okviru kojeg su se natjecale igračice 1996 i mlađih godišta.

Na turniru su uz domaćine HRK ''Kosača'' i HRK ''Katarina'' iz Mostara nastupile još i rukometašice HŽRK ''Kiseljak'' Kiseljak, ŽRK ''Ljubuški'' Ljubuški, HŽRK ''Grude Autoherc'' Grude i HŽRK ''Delminium'' Tomislavgrad.

Nakon odigranih utakmica po skupinama najviše zadovoljstva mogu imati igračice ŽRK "Ljubuški" i HRK "Katarina" Mostar koji su zabilježili po dvije pobjede i sutra će u Tomislavgradu igrati s drugoplasiranim ekipama skupina "B"i"A" za finalni susret.

Image and video hosting by TinyPic

Naše rukometašice su u prvom susretu pobijedile ekipu HŽRK Delminiuma rezultatom 21:03, a u drugom susretu koji je odlučivao o prvom mjestu u skupini "A" ljubušanke su pobijedile HRK Kosaču 19:17.

10:00 ŽRK Ljubuški - HŽRK Grude Autoherc
11:00 HRK Kosača - HRK KATARINA
12:00 HŽRK Kiseljak - ŽRK Delminium
13:00 Za treće mjesto
14:00 FINALE

Ovaj turnir ujedno je i kvalifikacijski turnir za državno prvenstvo, u kojem će snage odmjeriti dvije prvoplasirane ekipe sa juniorskih prvenstava lige Herceg - Bosne, Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine.

Post je objavljen 12.02.2011. u 19:49 sati.