Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borut

Marketing

Novosti iz Or Akive

U Or Akivi su glede parkiranja uvijek vrijedila posebna pravila. Zapravo, nije ih bilo! Svak je zaustavljao vozilo tamo gdje je htio i kako je htio. Nikakvog nadzora nije bilo i nikakve kazne nisu izricane, pa sam se ne malo iznenadio kad sam na jednom automobilu vidio nalijepljenu opomenu da se vozilo nalazi na mjestu na kojem je zabranjeno zaustavljanje i da ce slijedeci put protiv vlasnika vozila biti poduzete kaznene mjere.



Broj opomene je "28", dakle praksa je dosta svjeza, a nije niti urodila plodom, jer se automobil i dalje nalazi na istom mjestom - izlaz iz zaustavne trake autobusne stanice, koja se vec godinama koristi kao "izlozbeni prostor" za prodaju rabljenih automobila.

Nesto losije je prosao vlasnik vozila koji je parkirao na ulazu u istu zaustavnu traku



i cini se da je uredno platio skidanje lisica, jer ga vise tamo nema. Ili je mozda oslobadjanje napravio u vlastitom aranzmanu, jer je sada tamo neki drugi automobil koji takodjer ceka kupca.

U svakom slucaju, ako namjeravate u Or Akivu, pripazite gdje i kako cete parkirati, jer je mozda gradska uprava nabavila jos neki komplet lisica. /Osim toga - javite se unaprijed da vam osiguramo ugodan boravak:-)/

Post je objavljen 12.02.2011. u 09:27 sati.