Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> NENO BELAN kuhao sa pokroviteljima koncerta <<<

Povodom svog koncerta 12.02. u Maloj dvorani Doma sportova, Neno Belan je, zajedno s Whirlpool-om, pozvao novinare i obožavatelje na kulinarski dvoboj. U kulinarskom su dvoboju svoje kulinarsko umijeće pokazali: Davor Dretar Drele i Saša Lozar za Narodni radio, tim Večernjeg lista, tim Index.hr i Neno Belan. Posjetioci su mogli uživati u hrani pripremljenoj na Whirlpoolovim mikrovalnim pećnicama s funkcijom Crisp. Rezultat toga su ukusna jela u tren oka o kojima su mogli svjedočiti mnogi Nenini obožavatelji kao i mnogobrojni novinari. Osim samog kulinarskog show-a, Neno Belan je povodom Valentinova nagradio najsretnijeg obožavatelja Whirlpool mikrovalnom pećnicom sa funkcijom Crisp.

Za sve one, ako takvih uopće još ima, a koji još nisu odlučili da li bi došli na koncert, poruka da se požure do prodajnih mjesta, jer karata za veliku feštu u subotu ostalo je još vrlo malo .

Upravo danas, 10.02.2011. Neno će zajedno sa svojim Fiumensima napraviti malu uvertiru u ono što nas čeka u Maloj dvorani Doma sportova i to uz live svirku na Narodnom radiju u emisiji 'Glazbeni show Dalibora Petka'.

U petak, tj. sutra, Neno će gostovati u jutarnjem showu Narodnog radija.


A dan nakon toga ???

Pa vidimo se na najromantičnijem koncert godine !!!


Post je objavljen 10.02.2011. u 12:38 sati.