Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

MEĐIMURSKI VATROGASCI SA SVOJOM NOVOM INTERNET STRANICOM

ČAKOVEC

Ovih dana je osvanula zanimljiva internet stranica iz Međimurske županije. Još jednom su pokazali zajedništvo i ponos svih Međimuraca, a to su naši ''Vatreni dečki'' (vatrogasci). Ovu zimu su iskoristili za izradu internet stranice na kojoj će biti prikazano niz događaja iz stvarnog života vatrogasaca, slike, najave i rezultati natjecanja te mnoštvo drugih informacija iz VZMŽ. Koliko smo saznali, stranica je još uvijek u izradi a pokretač same akcije je također vatrogasac Damir Perhoč koji i uređuje podatke. Ako još niste vidjeli, pogledajte i pratite što oni rade na http://www.vatrogasci-medjimurja.com.

- Došao sam do ideje za izradu internet stranice zbog pomisli da nema dovoljno podataka i slika u elektroničkom svijetu o vatrogascima Međimurja koji su osvojili ne samo lijepu našu Hrvatsku već i puno, puno šire u natjecateljskom duhu, rekao nam je u uvodu Damir.

Njegova ideja je ujediniti sve međimurske vatrogasne vijesti na jednom mjestu: - Naišao sam na podosta internet stranica o vatrogascima Međimurja, pošto skoro svako selo ima svoje društvo i piše o svojim uspjehima. Moja zamisao je da ''ujedinim'' ta sva sela u jednu Vatrogasnu zajednicu Međimurske županije (kamo i spadaju) i na ponos svih nas možemo reći da su to naši vatrogasci.

- Za sada nisam tražio pomoć oko uređenje i podataka (sve što sam upisao sam pronašao na internetu, podatke za skidanje sam složio, a i dobio sam nekoliko informacija od tajnika Vatrogasne zajednice Međimurske županije Dragutina Trupkovića. Nadam se kako ćemo zajedničkim snagama uređivati stranicu na ponos svih Međimuraca gdje god se nalazili, rekao nam je za kraj Damir Perhoč. e-međimurje

Post je objavljen 09.02.2011. u 13:19 sati.