Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

******** SARAJEVSKA ZIMA 2011 *********

Kiseljačke mažoretkinje su u ponedjeljak nastupale na otvaranju Sarajevske zime 2011. Rado smo se odazvale pozivu direktora festivala gosp Ibrahima Spahića. Uz naše juniore i seniorke nastupale su i mažoretkinje iz KŠC. Sve je krenulo od katedrale, a nakon dolaska kod vjećne vatre šarena povrka je krenula Titovom ulicom u kojoj je bio zatvoren promet (jako neobično), pa nam je stoga bila posebna draž marširati srcem Sarajeva- Titovom ulicom.
Nakon defilea smo stigli do novootvorenog Alta centra gdje smo sačekali početak direktnog prijenosa ceremonije otvaranja, a naše seniorke su nastupale u direktnom prenosu na nacionalnoj televiziji BHT-u. Stvarno fantastičan doživljaj. Pohvale za nastup nisu izostale, stizale su sa svih strana, od roditelja, gledatelja ali i od samog direktora festivala gosp Spahića.
Sve u svemu bio je ovo jedan odličan nastup, "malo" smo se i smrzli, ali moralo se opravdati naziv festivala :))) Nakon dolaska u Kiseljak cure su se počastile pićem kako bi proslavile uspješan nastup i pohvale.
CURE SAMO NAPRIJED!!!!
Evo i par slikica:

juniori
Image and video hosting by TinyPic

KŠC
Image and video hosting by TinyPic

Seniori
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 09.02.2011. u 13:37 sati.