Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NA IZBORE SA POKRETOM "ŠTIT" 2011. GODINE

HOĆEMO LI DIGNUTI SVOJ GLAS ILI ĆEMO I DALJE ŠUTITI?

Nezaposlenih osoba u Bjelovaru je sve više, dok u Hrvatskoj je čak 500.000 (tisuća) radno sposobnih ljudi bez posla, uključujući i one koji rade, a ne primaju plaću. Udruga ŠTIT" je u dva navrata prosvjedovala ispred Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Bjelovaru, odnosno održala je prosvjedni skup. Po zakonu i Ustavu Republike Hrvatske svaki čovjek ima pravo na rad.

Očito je, da ova vlast nevalja i da nezna cijeniti rad i iznad svega korisno stvaralaštvo, s kojim unaprijeđuje se čovjek, obitelj i društvo... Država nije stvorila takvu klimu - da naš čovjek proizvodi i zarađuje, nego uvozimo tuđe proizvode i pamet. A na takvom biznisu zarađuju samo profiteri i šverceri. Oni koji na korumpirani način drže birokraciju u rukama. Potkupljeni sindikat diže (svoj) glas samo pred izbore, a u biti bori se za svoje gazde koji ih financiraju.

Političke stranke odavno su promašeni slućaj, one nemaju nikakvu ideju, ne bore se za hrvatskog čovjeka, niti za radna mjesta. Nezaposlenost je prvi goruči problem u Hrvatskoj. Trula, izdajnička, i nesposobna politika sve nas uništava.

Mnoge obitelji pale su u tešku bijedu i propast. Budimo mi oni koji ćemo riješiti sami svoj problem, a ne da stalno tražimo neku potporu svijeta. Svi zajedno spriječimo "neprijateljsku i zločinačku elitu", da ne podižu i dalje inozemne kredite - na naše ime, kredite koje ćemo mi i naša djeca morati vračati. Ti krediti ne koriste se za otvaranje radnih mjesta, niti za bolji život i izgradnju Hrvatske.

Hrvatski narode! Krajnje je vrijeme - da se suprostavimo tim zločincima, koji svakodnevno srozavaju naš životni standard. Zbog poskupljenja i inflacije na ulicama vlada krajnje siromaštvo. Gospodarstvo i ekonomija gotovo više i ne postoje, na djelu su pljačke i prijevare... Mislim da je došlo vrijeme da se sami organiziramo. A to pravo daju nam i izbori, koji ove godine održavaju se u Hrvatskoj.

Svi oni koji žele izaći s nama na izbore, ili bolje rečeno kandidirati se na Nezavisnim listama pokreta "ŠTIT", neka nam se jave - na telefon ili pismom na e-mail adruesu ili neka osobno dođu u središte "ŠTIT-a" u Ulicu Masarykovu 8., Bjelovar.

HRVATSKI POKRET "ŠTIT"
Branko Stojković
C r o a t i a
04. veljača 2011.
brankostojkovic152@yahoo.com
095/814-82-90, 091/797-65-56
http://crostojkovic1958.blog.hr


















Post je objavljen 04.02.2011. u 12:04 sati.